Μια νέα συνταγή ανακαλύφθηκε για τα παγωτά τώρα που ο καιρός ζεσταίνεται και όλοι επιθυμούν να καταναλώσουν κάτι δροσιστικό…
Πρόκειται για παγωτό που φτιάχνονται από αυγά κροκόδειλου και τα οποία στην όψη δεν διαφέρουν από τα κανονικά παγωτά.

Θα το βρείτε στο εστιατόριο «Sweet Spot» στην πόλη Davao στις Φιλιππίνες. Οι ιδιοκτήτες του μαγαζιού, το ζευγάρι, Dino και Bianca Ramos, πουλούσαν αυτού του είδους παγωτά κάθε φορά που ο θείος του Dino τους έφερνε αυγά κροκόδειλου.

Κάτι λοιπόν που ξεκίνησε πειραματικά, γρήγορα μετατράπηκε σε κάτι πολύ δημοφιλές.

«Φυσικά είναι κανονικό παγωτό και δεν έχει τη γεύση του κρέατος του κροκόδειλου», είπε ο Dino.

«Χρησιμοποιούμαι μόνο τα αυγά τα οποία δίνουν υπέροχη γεύση», σημείωσε.

«Επειδή οι κροκόδειλοι είναι προς εξαφάνιση, χρησιμοποιούμαι μόνο τα αυγά που έχουν σπάσει ή που είναι κλούβια», υπογράμμισε.

Τα αυγά του κροκόδειλου είναι πιο υγιεινά από αυτά της κότας και το 80% του περιεχομένου του αυγού είναι κρόκος.