Ζέρβας: «Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα και στα κοιμητήρια της Θεσσαλονίκης»

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔05/12/2020 - 18:14 | Author: Newsroom Ipaidia

Κορονοϊός: «Οι ΜΕΘ στη Θεσσαλονίκη είναι όλες κατειλημμένες» τόνισε ο δήμαρχος της πόλης. Παραδέχθηκε πως υπήρξε καθυστέρηση μιας εβδομάδας στο κλείσιμο στη Θεσσαλονίκη, λέγοντας όμως ότι αυτή τη στιγμή δεν έιναι η ώρα για ευθύνες.

«Οι ΜΕΘ στη Θεσσαλονίκη είναι όλες κατειλημμένες, όταν ανοίγει μια σημαίνει είτε ότι έκαναν κάποιο θαύμα οι γιατροί και πήρε εξιτήριο ο ασθενής είτε ότι κατέληξε», είπε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας μεταφέροντας την κατάσταση που επικρατεί στην πόλη. Το ιικό φορτίο στην πόλη παραμένει υψηλό, ενώ σημείωσε ότι κακή κατάσταση εκτός από τα νοσοκομεία, επικρατεί και στα κοιμητήρια, κάτι που αποδεικνύει την κρισιμότητα.

Παραδέχθηκε πως υπήρξε καθυστέρηση μιας εβδομάδας στο κλείσιμο στη Θεσσαλονίκη, λέγοντας όμως ότι αυτή τη στιγμή δεν έιναι η ώρα για ευθύνες, αλλά πρέπει να δείξουμε πλέον, καλά αντανακλαστικά με όλη την εμπειρία που διατίθεται ώστε να υπάρχει καλύτερη παρέμβαση. «Είναι μια δυναμική κατάσταση», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Επίσης, όπως είπε, το βαρύ ιικό φορτίο δεν βρίσκεται μόνο στην πόλη, αλλά κυρίως σε μικρότερες συνοικίες, που διατηρούν άλλες συμπεριφορές. Σημείωσε επίσης, ότι είναι εμφανής μια κόπωση των πολιτών, κυρίως ψυχολογική.

Εμμένοντας στην επιβάρυνση αυτή στους πολίτες, τόνισε ότι πολλοί ανησυχούν για την επόμενη μέρα για την εργασία τους αλλά και την οικονομία ενώ και τα παιδιά έχουν κουραστεί. Το άνοιγμα της οικονομίας, πρέπει να γίνει με 100% ασφάλεια, σχολίασε ο δήμαρχος. «Αν κάνουμε κάτι λάθος τα νούμερα σε μικρό διάστημα θα χειροτερέψουν ακόμη και μέσα στον Δεκέμβριο», σημείωσε. «Πρέπει να προσέξουμε την αναζωπύρωση και να αποφύγουμε συνωστισμούς στις γιορτές», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

  • Ακολουθείστε το iPaidia στο Google News

  Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr

  Η Παιδεία στο Viber ΕΔΩ !  • ideascentral

   europalso

  Enter your email address: