Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες,  προσέχουν την για να μην αυτοτραυματιστεί – Είχε επεισόδιο μόλις μπήκε στη φυλακή

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, στον 1ο όροφο των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού, σε ειδικά διαμορφωμένο κελί, δίπλα στο Αναρρωτήριο, συντροφιά με ένα πακέτο τσιγάρα δίχως σπίρτα ή αναπτήρα αλλά έναν φύλακα όλο το 24ωρο που την εποπτεύει διακριτικά και όταν θέλει να καπνίσει τον φωνάζει και της ανάβει το τσιγάρο.

Η μετά την ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα να οδηγηθεί στη μέχρι η υπόθεση της να φθάσει στο ακροατήριο, βρίσκεται υπό ειδικό καθεστώς κράτησης προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος να δεχθεί επίθεση από άλλες κρατούμενες είτε να βλάψει τον εαυτό της. Για το λόγο αυτό, η Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής εκπόνησε ειδικό σχέδιο κράτησης προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν θερμά επεισόδια και αναταραχές με κεντρικό πρόσωπο την 33χρονη.

Μάλιστα ο Γενικός Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής κ. Κωνσταντίνος Παπαθανασίου έχει ζητήσει καθημερινή ενημέρωση προκειμένου να έχει εικόνα για την περίπτωση της κρατούμενης. Ενδεικτικό της σημασίας που δίνουν στο ζήτημα της αποτροπής οποιασδήποτε ενέργειας που θα μπορέσει να προκαλέσει ζημία είναι το γεγονός ότι επειδή είναι μανιώδης καπνίστρια, της έχουν αφαιρέσει τα σπίρτα και τον αναπτήρα και υπάρχει άτομο 24ωρες το 24ωρο έξω από το κελί προκειμένου να της ανάβει το τσιγάρο.

Η Πισπιρίγκου είδε την εισαγγελέα ενώ το πρώτο πράγμα που ζήτησε ήταν τηλεόραση. Σε ό,τι έχει να κάνει με τον προαυλισμό αυτό που προβλέπεται είναι πρωί και απόγευμα να βγαίνει εκτός κελιού και να προαυλίζεται μόνη.