Πληρωμή επιδομάτων: Έρχεται μπαράζ πληρωμών – Δικαιούχοι, ημερομηνίες

Πληρωμή επιδομάτων: Έρχεται μπαράζ πληρωμών – Δικαιούχοι, ημερομηνίες

: Το επόμενο διάστημα αναμένεται μπαράζ πληρωμών από το κράτος. Μεταξύ άλλων θα πληρωθεί το επίδομα 534 ευρώ και μέρος του δώρου Χριστουγέννων.

Επιδόματα: Οι ΝΕΕΣ πληρωμές

Η για τις Νοεμβρίου σε 5.621 εργαζομένους πληρώνεται σήμερα, καθώς και η αποζημίωση σε 358 εποχικά εργαζομένους με δικαίωμα υποχρεωτικής επαναπρόσληψης αλλά και 102 επαγγελματίες της τέχνης και του πολιτισμού. Πρόκειται για αποζημιώσεις 800 ευρώ για αναστολές Νοεμβρίου εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα, καθώς και ειδικών επαγγελματικών ομάδων.

Ο ΟΠΕΚΑ την Πέμπτη 31/12 θα πληρωθεί το σύνολο των προνοιακών επιδομάτων, όπως η τελευταία δόση για το επίδομα παιδιού του 2020, επίδομα γέννησης, επίδομα στέγασης, στεγαστικής συνδρομής ανασφάλιστων υπερηλίκων και ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, που  θα δοθεί στους δικαιούχους εις διπλούν.

Πότε ανοίγουν τα σχολεία: «Δύσκολη εξίσωση» το άνοιγμα των σχολείων – Συνεδριάζει η επιτροπή

Πότε ανοίγουν τα σχολεία: Διχασμένοι οι ειδικοί – Αυτά είναι τα δύο σενάρια

Πανελλήνιες 2021 – Γονείς: «Έγκλημα οι αλλαγές εν μέσω πανδημίας»

Συντάξεις – Αναδρομικά: Δείτε ΕΔΩ ποιοί θα δουν αυξήσεις – Πότε θα γίνουν οι πληρωμές

Επικουρικές συντάξεις – Αναδρομικά: Πότε βγαίνει η απόφαση

Εντός της εβδομάδας αναμένεται η πληρωμή από τον των επιστροφών που αντιστοιχούν στα πιστωτικά εκκαθαριστικά από την εκκαθάριση των εισφορών για το 2019, σε χιλιάδες ελεύθερους επαγγελματίες και αυτοαπασχολουμένους.

Τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου αναμένονται και οι των ειδικών αποζημιώσεων για τις αναστολές συμβάσεων Δεκεμβρίου, καθώς οι αιτήσεις τόσο για τις κλειστές με κρατική εντολή όσο και για τις πληττόμενες επιχειρήσεις θα ολοκληρωθούν, ταυτόχρονα, στις 31 Δεκεμβρίου.

Εντός Ιανουαρίου, το αργότερο έως τις 31 του μήνα, θα καταβληθεί από το Δημόσιο και το μέρος του για τους χιλιάδες εργαζομένους των οποίων οι συμβάσεις βρίσκονται σε αναστολή κατά τον Δεκέμβριο. Πρόκειται ουσιαστικά για το που αντιστοιχεί στο διάστημα 1η – 31 Δεκεμβρίου 2020.

Μέσα στον Ιανουάριο αναμένεται τέλος και η πληρωμή έκτακτου βοηθήματος σε επιστήμονες.

googlenewsΑκολουθείστε το iPaidia στο Google News

Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr

Η Παιδεία στο Viber ΕΔΩ !