Επίδομα 534 ευρώ: ΝΕΕΣ πληρωμές – Πότε και για ποιούς

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔29/12/2020 - 08:49 | Author: Newsroom Ipaidia

:  Σήμερα, Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020, θα πληρωθεί η αποζημίωση ειδικού σκοπού σε 5.621 δικαιούχους. Δείτε στο ipaidia.gr ποιούς αφορά η συγκεκριμένη πληρωμή.

: Πληρωμές, δικαιούχοι

Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Εργασίας η μεταφορά πίστωσης ποσού ύψους 3.607.815 ευρώ  για την πληρωμή της σε 5.621 δικαιούχους. Συγκεκριμένα η πληρωμή για την αποζημίωση ειδικού σκοπού αφορά:

Σε αναστολές συμβάσεων εργασίας εργαζομένων κατά το μήνα Νοέμβριο για την της αποζημίωσης ειδικού σκοπού, ύψους 3.385.287 ευρώ, σε 5.161 δικαιούχους.

Σε μονομερείς υπεύθυνες δηλώσεις των εργαζομένων με δικαίωμα υποχρεωτικής επαναπρόσληψης σε επιχειρήσεις-εργοδότες κύριων και μη κύριων ξενοδοχειακών και τουριστικών καταλυμάτων, καθώς σε επιχειρήσεις-εργοδότες τουριστικών λεωφορείων, για την πληρωμή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού, ύψους 168.060 ευρώ, σε 358 δικαιούχους.

Σε μονομερείς υπεύθυνες δηλώσεις των επαγγελματιών της τέχνης και του πολιτισμού, ξεναγών και τουριστικών συνοδών, για την πληρωμή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού, ύψους 54.468 ευρώ, σε 102 δικαιούχους.

ΟΠΕΚΑ: Ποιά επιδόματα θα πληρωθούν μέχρι τέλος του χρόνου

Προκήρυξη ΑΣΕΠ: Νέες προσλήψεις στο Δημόσιο - Αιτήσεις ΕΔΩ

Πότε ανοίγουν τα σχολεία: Διχασμένοι οι ειδικοί - Αυτά είναι τα δύο σενάρια

Νίκη Κεραμέως για πανελλήνιες 2021 - Πότε ανοίγουν τα σχολεία

Πανελλήνιες 2021: Πώς θα δουλεύει το νέο σύστημα εισαγωγής

Πότε θα πληρωθούν οι εργαζόμενοι σε για τον Δεκέμβριο

Αρχές Ιανουαρίου αναμένεται να καταβληθεί το επίδομα 534 ευρώ για τις αναστολές συμβάσεων εργασίας Δεκεμβρίου από πληττόμενες επιχειρήσεις ενώ η πληρωμή για τους εργαζόμενους σε κλειστές επιχειρήσεις ενδέχεται να καταβληθεί λίγο νωρίτερα ίσως και μέσα στον τρέχον έτος, όπως έγινε και με τις αναστολές Νοεμβρίου.

Η πληρωμή των εργαζομένων σε κλειστές επιχειρήσεις είναι πιο εύκολη διαδικασία για το υπουργείο Εργασίας καθώς γνωρίζει ήδη ποιες επιχειρήσεις έμειναν κλειστές και ποιες άνοιξαν μέσω του click away.

Oι αιτήσεις για τις αναστολές συμβάσεων εργασίας Δεκεμβρίου ολοκληρώνονται στις 31 Δεκεμβρίου 2020 για κλειστές και πληττόμενες επιχειρήσεις. Επιχειρήσεις και εργαζόμενοι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην υποβολή των υπεύθυνων δηλώσεων τους.  • Ακολουθείστε το iPaidia στο Google News

    Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr    • ideascentral

      europalso

    Enter your email address: