Επίδομα 534 ευρώ: Πληρωμή αναστολών Δεκεμβρίου – Ημερομηνία

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔26/12/2020 - 22:35 | Author: Newsroom Ipaidia
Τελευταία τροποποίηση στις 26/12/2020 - 22:38

Σε αναμονή για το οι εργαζόμενοι των κλειστών επιχειρήσεων λόγω lockdown ενώ κλειστές με κρατική εντολή θεωρούντα οι επιχειρήσεις που λειτουργούν μέσω click away. Δείτε στο ipaidia.gr πότε θα πληρωθεί.

Σε εργαζόμενους σε καθεστώς αναστολής εργασίας το Δεκέμβριο, αφορά το ,  καθώς το ποσό που θα καταβληθεί, αντιστοιχεί στις ημέρες που δεν εργάστηκαν.

Συνεπώς αν ένας εργαζόμενος δεν εργάστηκε καμία ημέρα του Δεκεμβρίου, θα λάβει ολόκληρο το το οποίο φτάνει τα 534 ευρώ.

Επίδομα θέρμανσης: Αιτήσεις στο myΘέρμανση - Δείτε ΕΔΩ

Επίδομα παιδιού ΟΠΕΚΑ: Πότε πληρώνεται η έκτη δόση 2020

Προκήρυξη ΑΣΕΠ: Νέες προσλήψεις στο Δημόσιο - Αιτήσεις ΕΔΩ

Επίδομα 534 ευρώ - Ημερομηνίες πληρωμής

Όπως ανακοίνωσε πριν από μερικά 24ωρα ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, η καταβολή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού θα ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες και η διαδικασία θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι την 31η Δεκεμβρίου.

Ωστόσο, η καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση των αιτήσεων που αφορούν στο εν λόγω επίδομα στο σύστημα ΕΡΓΑΝΗ, είναι η 31η Δεκεμβρίου, το οποίο σημαίνει πως ορισμένοι δικαιούχοι θα λάβουν το που τους αντιστοιχεί τον Ιανουάριο.

Επίσης, σύμφωνα με απόφαση της κυβέρνησης, οι επιχειρήσεις που λειτουργούν με τη μέθοδο του click away, θεωρούνται επίσης κλειστές και έτσι οι εργαζόμενοι στις εν λόγω επιχειρήσεις δικαιούνται και αυτοί την αποζημίωση ειδικού σκοπού.  • Ακολουθείστε το iPaidia στο Google News

    Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr    • ideascentral

      europalso

    Enter your email address: