: Όσα πρέπει να ξέρετε για το – Στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» μίλησε ο διοικητής του ΟΑΕΔ  για τις ενέργειες του οργανισμού προς όφελος των ανέργων και μακροχρόνια ανέργων.

Σύμφωνα με τον κ. Πρωτοψάλτη, η διάταξη για το επίδομα επιστημόνων είναι ξεκάθαρη και θα έχει στοχευμένη δράση. Θα ληφθεί υπόψιν το οικογενειακό εισόδημα και η μείωση του τζίρου.

Με αίτησή τους στην ΕΡΓΑΝΗ, οι επιστήμονες καταχωρούν τα στοιχεία τους, τα οποία υπόκεινται σε επεξεργασία και στη συνέχεια ο προχωρά στην πληρωμή των δικαιούχων.

Επίδομα 534 ευρώ: Αλλάζουν όλα στις αναστολές Φεβρουαρίου

Επίδομα Παιδιού: Πληρωμές – Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για το 2021

Πληρωμή Επιστρεπτέα Προκαταβολή, επίδομα θέρμανσης και μειωμένα νοίκια

Επίδομα θέρμανσης: Πληρωμές – Δείτε ΕΔΩ πόσα χρήματα θα λάβετε

Όπως υποστήριξε ο κ. Πρωτοψάλτης, η μέριμνα του για τους ανέργους περιλαμβάνει ένα κοινωνικό δίκτυ προστασίας μέσα από παροχές και βοηθήματα, αλλά και δίνοντας δίμηνη παράταση του επιδόματος για τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο.

Ακόμα, προκηρύσσει προγράμματα για 7000 νέες που αφορούν νέους πάνω από 30 ετών σε πέντε μεγάλες περιφέρειες της χώρας. Η επιδότηση είναι κρατική έως 700 ευρώ το μήνα.

Υπάρχει επίσης το για 8000 νέες θέσεις εργασίας για νέους 18-29 ετών με 75% επιδότηση σε μισθούς και ασφαλιστικές εισφορές.