ΟΑΕΔ – Κοινωνικός Τουρισμός 2019: Πότε ανακοινώνονται τα αποτελέσματα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔02/07/2019 - 14:21 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

| Έως και αύριο Τετάρτη, 3 Ιουλίου, αναμένεται η ανάρτηση στον ιστότοπο του (oaed.gr) των προσωρινών για τον Κοινωνικό Τουρισμό 2019.

Σύμφωνα με την συνήθη διαδικασία, ο θα αναρτήσει προσωρινούς πίνακες δικαιούχων και παρόχων καθώς και πίνακες αποκλειομένων.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Οργανισμού, οι διακοπές με το πρόγραμμα επιδότησης μπορούν να πραγματοποιηθούν από την 1η Αυγούστου 2019 έως τις 31 Ιουλίου 2020 σε τουριστικά καταλύματα του μητρώου παροχών του .

Το διακοπών λαμβάνουν 140.000 ωφελούμενοι.

Χρήσιμα στοιχεία

-Η επιταγή (voucher) χορηγείται δωρεάν
-Οι διακοπές με το πρόγραμμα επιδότησης μπορούν να πραγματοποιηθούν από την 1 Αυγούστου 2019 έως τις 31 Ιουλίου 2020 σε τουριστικά καταλύματα του Μητρώου Παρόχων του . Οι διακοπές θα έχουν διάρκεια: από 1 έως 10 διανυκτερεύσεις, όταν επιλεχθούν για διακοπές τουριστικά καταλύματα των νήσων Λέσβου, Λέρου, Σάμου, Χίου και Κω ή από 1 έως 5 διανυκτερεύσεις, όταν επιλεχθούν για διακοπές τουριστικά καταλύματα της υπόλοιπης Ελλάδας

Μετά την ανάρτηση των οριστικών αποτελεσμάτων χορήγησης voucher, οι δικαιούχοι οφείλουν να προσέξουν τα εξής:

- Οι δικαιούχοι δεν χρειάζεται να προσέρχονται στις υπηρεσίες του για την παραλαβή οποιουδήποτε εντύπου που να πιστοποιεί την επιλογή τους για τη συμμετοχή στο συγκεκριμένο πρόγραμμα.

- Η διαδικασία γίνεται ηλεκτρονικά με τη χρήση της Επιταγής Κοινωνικού Τουρισμού.

- Η Επιταγή είναι ένας μοναδικός αριθμός για κάθε δικαιούχο και κάθε ωφελούμενο ξεχωριστά, ο οποίος μπορεί να ενεργοποιηθεί έως και τη λήξη του προγράμματος, το επόμενο έτος.

  • ideascentral

    europalso

Enter your email address: