γενικής και ειδικής αγωγής και μελών ΕΕΠ Ψυχολόγων-ΠΕ23 και Κοινωνικών Λειτουργών-ΠΕ30 – Ενημέρωση από τον Πανελλήνιο Σύλλογος Αναπληρωτών Νηπιαγωγών (ΠΑΣΑΝ).

Σύμφωνα με την ενημέρωση του ΠΑΣΑΝ, και μελών ΕΕΠ Ψυχολόγων-ΠΕ23 και Κοινωνικών Λειτουργών-ΠΕ30 θα έχουμε έως 15 Αυγούστου 2023 και Πρόσκληση Δήλωσης Περιοχών για Αναπληρωτές θα έχουμε την επόμενη έως την μεθεπόμενη εβδομάδα.

Επιπροσθέτως ο ΠΑΣΑΝ ενημερώνει πως μετέφερε στο Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού το αίτημα μελών του για ηλεκτρονική ορκωμοσία και ανάληψη υπηρεσίας νεοδιόριστων.

Το αίτημα, όπως αναφέρει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αναπληρωτών Νηπιαγωγών, έχει καταγραφεί ήδη από το ΥΠΑΙΘΑ, έχει μεταφερθεί αλλά πέρα από αυτό καμία άλλη απάντηση δεν έλαβε.

Ακολουθεί η Ανακοίνωση του Πανελληνίου Συλλόγου Αναπληρωτών Νηπιαγωγών (ΠΑΣΑΝ) Ύστερα από επικοινωνία με το αρμόδιο Τμήμα του Υπουργείου, ενημερώνουμε για τα ακόλουθα:

ΦΕΚ Διορισμών Ειδικής και Γενικής Αγωγής:

Προγραμματισμός του Υπουργείου είναι τα ΦΕΚ Ειδικής και Γενικής να δημοσιευτούν ταυτόχρονα την ίδια ημέρα. Μας διαβεβαίωσαν πως αυτό θα συμβεί έως τις 15/8.

Πρόσκληση Δήλωσης Περιοχών για Αναπληρωτές:

Το Τμήμα Προσλήψεων μας απάντησε πως η πρόσκληση προετοιμάζεται τώρα και αναμένεται να δημοσιευτεί την επόμενη έως την μεθεπόμενη εβδομάδα.

Ορκωμοσία και Ανάληψη Υπηρεσίας Νεοδιόριστων:

Ως ΠΑΣΑΝ μεταφέραμε το αίτημα μελών μας για ηλεκτρονική ορκωμοσία και ανάληψη υπηρεσίας Νεοδιόριστων.

Το αίτημα, όπως μας ανέφεραν, έχει καταγραφεί ήδη, έχει μεταφερθεί αλλά πέρα από αυτό καμία άλλη απάντηση δεν λάβαμε. Για οτιδήποτε νεότερο, θα σας κρατούμε ενήμερους!

Πανελλήνιες 2024: Θέματα και απαντήσεις πανελλαδικών - Εκτιμήσεις Βάσεων 2024 - Δείτε εδώ όλα τα ΝΕΑ