– αυξήσεις – όλα τα ΝΕΑ: Η υφυπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου ανακοίνωσε την Κυριακή πώς θα έρθουν αυξήσεις σε όλα τα επιδόματα. Δείτε στο ipaidia.gr αναλυτικά τι είπε η υφυπουργός Εργασίας, για τα επιδόματα.

Δεν υπάρχει καμία πρόθεση να καταργηθεί οποιοδήποτε επίδομα 

Η υφυπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου, δήλωσε την Κυριακή ότι «δεν υπάρχει καμία πρόθεση να καταργηθεί οποιοδήποτε επίδομα που προστατεύει τους πιο ευάλωτους». «Δίνουμε δίκαια επιδόματα. Ο οδηγός που ακολουθείται ως προς την καταβολή των επιδομάτων είναι το εισόδημα και αντικειμενικά κριτήρια», σημείωσε η κυρία Μιχαηλίδου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Επίδομα 400 ευρώ: Ξεκινούν οι αιτήσεις – Δικαιούχοι

ΑΣΕΠ και εγκυρότητα πιστοποιητικών γλωσσομάθειας στο προσκήνιο

Άνοιγμα σχολείων: Ακατάλληλο αντισηπτικό σε σχολεία της Καισαριανής

Η Γ λυκείου επιστρέφει: Τι πρέπει να προσέχουν μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς

Η ίδια προανήγγειλε αυξήσεις σε όλα τα επιδόματα και είπε σχετικά: «Ο προνοιακός προϋπολογισμός για το 2021 είναι αυξημένος κατά 22%. Το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα είναι αυξημένο κατά 15%. Το επίδομα παιδιού κατά 20%. Το στεγαστικό είναι αυξημένο κατά 34%».

Ακόμη, η Δόμνα Μιχαηλίδου είπε πως σε ό,τι αφορά τα νηπιαγωγεία και τους βρεφονηπιακούς σταθμούς που είναι χαμηλού ρίσκου αναμετάδοσης του ιού, οι εργαζόμενοι θα μπορούν να πηγαίνουν στις ειδικές δομές για rapid test.