Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, θύμα συστηματικού bullying από ομάδα μαθητών φαίνεται ότι πέφτει μία μαθήτρια της Γ΄Γυμνασίου στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, όπως καταγγέλλει η οικογένειά της, ο οποία κάνει λόγο και για ξυλοδαρμούς της ανήλικης.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η μαθήτρια φέρεται να έπεσε θύμα ξυλοδαρμού σε δύο περιπτώσεις, με τις δράστιδες να τραβούν βίντεο και να το ανεβάζουν στο TikTok.

Οι γονείς της ανήλικης καταγγέλλουν πως ενημέρωσαν τη διεύθυνση του σχολείου αλλά και τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση για τα συμβάντα, αλλά δεν υπήρξε καμία κίνηση για την προφύλαξή της.

Όπως ανέφεραν, έχουν κάψει τα μαλλιά της, της έβαλαν σκουπίδια στη σάκα της αλλά και της μιλούν σε ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα.

Ο συνήγορος της οικογένειας, Αθανάσιος Χατζάκος, αναφερόμενος στο περιστατικό του δεύτερου ξυλοδαρμού της ανήλικης επεσήμανε στην κρατική τηλεόραση: «Της είχαν στήσει καρτέρι, την πήγαν πίσω από το δημαρχείο και μία άλλη κοπέλα την τράβηξε από τα μαλλιά και τη χτύπησε στο κεφάλι. Το βιντεοσκοπούσε μία δεύτερη κοπέλα και σε συνεννόηση με τη δράστιδα, το ανέβασαν στο TikTok».

Στο λίγων δευτερολέπτων βίντεο φαίνεται το πρόσωπο του θύματος αλλά και τις νεαρής που τη χτυπά.

Οι γονείς της μαθήτριας δηλώνουν έτοιμοι να προβούν σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για την προστασία της ασφάλειάς της.

Πανελλήνιες 2024: Θέματα και απαντήσεις πανελλαδικών - Εκτιμήσεις Βάσεων 2024 - Δείτε εδώ όλα τα ΝΕΑ