«Οι από τον Τσίπρα μόνο και μόνο γιατί θα πρέπει να εξαπατήσει και πάλι τον ελληνικό λαό και για να εφαρμόσει μετεκλογικά ένα σκληρό τέταρτο μνημόνιο, το πιο σκληρό ίσως από τα τρία προηγούμενα και η χαριστική βολή για τον τόπο και τον ελληνικό λαό».

δήλωσε ο γραμματέας του ΠΣ της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης, αναφερόμενος στα σενάρια για αναφέρθηκε, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Συνέντευξη Τύπου που έδωσε μαζί με τους Νίκο Γαλάνη και Σεΐτ Αλντογάν για την επίσκεψη τους στην Κωνσταντινούπολη.

Όπως ανέφερε ο κ. Λαφαζάνης η ΛΑΕ επιδιώκει και επιθυμεί στη χώρα, «με στόχο να ηττηθεί η παραδομένη κυβέρνηση Τσίπρα και συνολικά το καταστρεπτικό μνημονιακό μπλοκ» και επίσης «είναι έτοιμη ανά πάσα στιγμή να δώσει με επιτυχία την εκλογική μάχη, επιδιώκοντας το όσο το δυνατόν πιο πλατύ πολιτικό και εκλογικό μέτωπο όλων, χωρίς εξαίρεση, των δημοκρατικών αντιμνημονιακών δυνάμεων».

«Ο Αλ. Τσίπρας θα κάνει, όμως, εκλογές μόνο αν βρεθεί σε ανυπέρβλητα για τον ίδιο αδιέξοδα, γιατί τα αδιέξοδα για τον τόπο είναι δεδομένα και αξεπέραστα όσο ακολουθούνται μνημονιακές πολιτικές.

Οι εκλογές θα προκηρυχθούν πρόωρα από τον Τσίπρα μόνο και μόνο γιατί θα πρέπει να εξαπατήσει και πάλι τον ελληνικό λαό και για να εφαρμόσει μετεκλογικά ένα σκληρό τέταρτο μνημόνιο, το πιο σκληρό ίσως από τα τρία προηγούμενα και η χαριστική βολή για τον τόπο και τον ελληνικό λαό», τόνισε ο γραμματέας της ΛΑΕ και κατέληξε:

«Αν επιλέξει εκλογές η κυβέρνηση Τσίπρα, θα τις επιλέξει μόνο και μόνο για την τελική εξόντωση του ελληνικού λαού».

Πανελλήνιες 2024: Θέματα και απαντήσεις πανελλαδικών - Εκτιμήσεις Βάσεων 2024 - Δείτε εδώ όλα τα ΝΕΑ