Κοινωνικό μέρισμα 2019 – Υπουργικό Συμβούλιο: Πότε θα ληφθούν οι αποφάσεις

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔28/11/2019 - 16:57 | Author: Newsroom Ipaidia

: Με την οικονομία και την ενημέρωση για προμήθειες του Άμυνας ξεκίνησε το υπουργικό συμβούλιο υπό τον πρωθυπουργό , ο οποίος έδωσε το στίγμα για σταδιακές παροχές κατά τη διάρκεια του 2020 ανάλογα με την πορεία του προϋπολογισμού, ενώ οι αποφάσεις για το του 2019 θα ληφθούν την ερχόμενη εβδομάδα.

 

Η μετάθεση των αποφάσεων για το ύψος και τους του οφείλεται στο γεγονός ότι τόσο τα ποσά όσο και οι δικαιούχοι αναμένεται να είναι αισθητά μειωμένα.

Ειδικότερα ο πρωθυπουργός τόνισε όσον αφορά στη διαχείριση των, καλύτερων από το στόχο, αποτελεσμάτων του προϋπολογισμού, ότι «θα ανακοινώνονται σταδιακά τα καλά νέα όσο κερδίζουμε δημοσιονομικό χώρο.»

Αφησε έτσι να εννοηθεί ότι όσο υπάρχουν θετικά στοιχεία από τον προϋπολογισμό θα προχωρά η εφαρμογή θετικών μέτρων και μέσα στο 2019 και μέσα στο 2020.

Δείτε τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκαιρα και έγκυρα στο ipaidia.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένονται οι ανακοινώσεις για το του 2019 και για το 2020 είναι ανοιχτό να γίνονται βελτιώσεις όσο προχωρά η χρονιά, όχι μόνο στο τέλος.

Ο κ. Μητσοτάκης μάλιστα ζήτησε από τους υπουργούς να υπενθυμίζουν τη δέσμευση της κυβέρνησης ότι μέσα στην τετραετία θα καταργηθεί η εισφορά αλληλεγγύης και το τέλος επιτηδεύματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός έδωσε συγχαρητήρια στους υπουργούς για το γεγονός, όπως είπε, ότι τηρούνται μέχρι τώρα τα χρονοδιαγράμματα, καθώς μέχρι τέλος του χρόνου θα έχουν ψηφιστεί τουλάχιστον 30 νομοσχέδια.

Κοινωνικό μέρισμα 2019: Ποιές είναι οι δυσκολίες που υπάρχουν -Γιατί καθυστερεί • Βάσεις 2020 - Εκτιμήσεις: Σε ποιές σχολές αναμένεται πτώση

  Το ipaidia.gr στο google news

  Τελευταίες Ειδήσεις

  Ειδήσεις και εκτιμήσεις για τις βάσεις 2020  • ideascentral

   europalso