Ηλεκτρονικό εισιτήριο και στον προαστιακό

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔12/10/2018 - 21:00 | Author: Newsroom Ipaidia

Επέκταση του στον προανήγγειλε μέσω χθεσινής του συνέντευξης στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης.

Όπως δήλωσε το εργαλείο του ηλεκτρονικού εισιτηρίου θα χρησιμοποιηθεί με αναλογικό τρόπο, δηλαδή θα υπάρχει ζωνική χρέωση.

Σχετικά με τα ΚΤΕΛ επεσήμανε ότι είναι ανορθόδοξο να καταλήγουν δρομολόγια στο Πεδίον του Άρεως έχοντας προηγουμένως διασχίσει όλη την Μεσογείων και περνώντας από πολλούς σταθμούς Μετρό.

Αυτό σύμφωνα με τον Υπουργό θα αλλάξει, το τέρμα θα γίνεται σε σταθμούς Μετρό και από εκεί με μετεπιβίβαση θα συνεχίζει προς τον προορισμό του ο επιβάτης.

Αυτό θα φέρει και διαφορετικό τρόπο προσέγγισης των επιβατών μιας και θα δώσει τη δυνατότητα σε όλους τους χρήστες του δικτύου συγκοινωνιών να φτάνουν στον σταθμό Μετρό από όπου θα ξεκινά το ΚΤΕΛ προς τις διάφορες περιοχές των Μεσογείων.

Το ίδιο όπως τόνισε ο Υπουργός θα γίνει και με τα δρομολόγια που καταλήγουν στο Θησείο μιας και στη δυτική πλευρά της Αθήνας, υπάρχουν επίσης σταθμοί τόσο του Μετρό όσο και του Προαστιακού.

  • Ακολουθείστε το iPaidia στο Google News

  Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr

  Η Παιδεία στο Viber ΕΔΩ !  • express

   europalso

  Enter your email address: