την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου – Στόχος να συγκρατήσουν τις τιμές σε προϊόντα και είδη εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς

Πιο αναλυτικά, πρεμιέρα κάνουν το πρωί της Τετάρτης, 14 Δεκεμβρίου το «Καλάθι του Αη Βασίλη» που θα περιλαμβάνει κατά κύριο λόγο παιδικά παιχνίδια, αλλά και το «Καλάθι Χριστουγέννων» που αποτελεί μία επέκταση ουσιαστικά στο «Καλάθι του Νοικοκυριού» και θα περιλαμβάνει ήδη που βρίσκονται στα γιορτινά τραπέζια τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Το πρώτο αναμένεται να έχει ισχύ μέχρι και τις 11 Ιανουαρίου, ενώ το δεύτερο θα βρίσκεται στα σούπερ μάρκετ ως και τις 4 Ιανουαρίου.

Από την Τετάρτη στην εφαρμογή e-katanalotis θα υπάρχουν αντίστοιχα παιδιά που θα περιλαμβάνουν τις αλυσίδες που συμμετέχουν αλλά και τα προϊόντα για τα δύο καλάθια. Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 στο «Καλάθι του Άη Βασίλη» συμμετέχουν 10 αλυσίδες, από τις πιο γνωστές στην αγορά παιχνιδιών, ενώ τα προϊόντα θα είναι πάνω από 150. θα υπάρχει, δε, μεγάλο ηλικιακό φάσμα καθώς θα υπάρχουν και παιχνίδια που απευθύνονται σε παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας.

«Καλάθι Χριστουγέννων» (Από 14/12/2022 έως 04/01/2023)

Γαλοπούλα
Μοσχάρι
Βασιλόπιτα ή Τσουρέκι
Σοκολάτες

«Καλάθι του Αη Βασίλη» (Από 14/12/2022 έως 11/01/2023)

Επιτραπέζια / Παζλ
Παιχνίδια με κούκλες, κουκλόσπιτα και άλλα αξεσουάρ (παιχνίδια μίμησης)
Βρεφικά παιχνίδια
Φιγούρες δράσης
Παιχνίδια κατασκευών και δημιουργίας (παιχνίδια με τουβλάκια)
Οχήματα – τηλεκατευθυνόμενα
Ηλεκτρονικά παιχνίδια
Αθλητικά παιχνίδια (μπάλες, παιδικές μπασκέτες)
Λούτρινα
Μουσικά παιχνίδια