Επιστρεπτέα προκαταβολή – Επίδομα θέρμανσης: Πληρωμές – Ημερομηνίες

Επιστρεπτέα προκαταβολή – Επίδομα θέρμανσης: Πληρωμές – Ημερομηνίες

: Μετά τις πρόσφατες πληρωμές  σε δικαιούχους της Επιστρεπτέας προκαταβολής 5, αναμένεται και νέα πληρωμή δικαιούχων έως την Πέμπτη ή Παρασκευή το αργότερο.

Επιστρεπτέα προκαταβολή – Επίδομα θέρμανσης: Όλα τα ΝΕΑ στο ipaidia.gr

Αναφορικά με το επίδομα θέρμανσης, έρχεται νέος γύρος πληρωμών σε δικαιούχους, αφού την περασμένη εβδομάδα διανεμήθηκαν μόλις τα 40 εκατ. ευρώ από τα 60 εκατ. ευρώ της α΄ φάσης των . Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να πληρωθούν και άλλοι δικαιούχοι αποζημίωσης για τις μειώσεις ενοικίων Νοεμβρίου.

Επίδομα 534 ευρώ: Ποιοί πληρώνονται την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου

ΟΠΕΚΑ – Επίδομα Παιδιού 2021: Πότε αναμένονται οι πληρωμές

ΟΑΕΔ: Ποιά επιδόματα μπορείτε να λάβετε αν είστε άνεργοι

ΟΑΕΔ: ΝΕΟ πρόγραμμα με επιδότηση 700 ευρώ το μήνα – Τι θα ισχύσει με το επίδομα 400 ευρώ

Οι έκτακτες ενισχύσεις παρατείνονται και πέραν του α΄τριμήνου για το οποίο προέβλεπε να φτάσουν έως 7,5 δισ. οι πληρωμές. Μαζί με την Επιστρεπτέα 6 έρχεται και νέο μέτρο Επιδότησης Παγίων Δαπανών τον Μάρτιο, θα εκτείνεται και έως τέλος του 2021. Ενώ και η Κομισιόν έδωσε «σήμα» να μετατραπεί σε μη επιστρεπτέα επιχορήγηση, μεγάλο μέρος των πρώτων δανείων που δόθηκαν από Απρίλιο και μετά.

Στο υπουργείο Οικονομικών εξετάζουν την μετατροπή του 50% της Επιστρεπτέας 5 σε μη επιστρεπτέα ,  αντί τη εναλλακτικής λύσεως που είχε εξεταστεί για 70% μη επιτρεπτέα προκαταβολή το 2021.

googlenewsΑκολουθείστε το iPaidia στο Google News

Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr

Η Παιδεία στο Viber ΕΔΩ !