Επίδομα 534 ευρώ: Δείτε ΕΔΩ πότε θα γίνουν οι πληρωμές για τις αναστολές Δεκεμβρίου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔31/12/2020 - 08:27 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

:  Πληρώθηκε η αποζημίωση ειδικού σκοπού σε 5.621 δικαιούχους. Δείτε στο ipaidia.gr πότε θα γίνουν οι πληρωμές για τον μήνα Δεκέμβριο.

: Πληρωμές, δικαιούχοι

Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Εργασίας η μεταφορά πίστωσης ποσού ύψους 3.607.815 ευρώ  για την πληρωμή της σε 5.621 δικαιούχους. Συγκεκριμένα η πληρωμή που για την αποζημίωση ειδικού σκοπού αφορούσε:

Σε αναστολές συμβάσεων εργασίας εργαζομένων κατά το μήνα Νοέμβριο για την της αποζημίωσης ειδικού σκοπού, ύψους 3.385.287 ευρώ, σε 5.161 δικαιούχους.

Σε μονομερείς υπεύθυνες δηλώσεις των εργαζομένων με δικαίωμα υποχρεωτικής επαναπρόσληψης σε επιχειρήσεις-εργοδότες κύριων και μη κύριων ξενοδοχειακών και τουριστικών καταλυμάτων, καθώς σε επιχειρήσεις-εργοδότες τουριστικών λεωφορείων, για την πληρωμή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού, ύψους 168.060 ευρώ, σε 358 δικαιούχους.

Σε μονομερείς υπεύθυνες δηλώσεις των επαγγελματιών της τέχνης και του πολιτισμού, ξεναγών και τουριστικών συνοδών, για την πληρωμή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού, ύψους 54.468 ευρώ, σε 102 δικαιούχους.

ΟΠΕΚΑ: Ποιά επιδόματα θα πληρωθούν μέχρι τέλος του χρόνου

Προκήρυξη ΑΣΕΠ: Νέες προσλήψεις στο Δημόσιο - Αιτήσεις ΕΔΩ

Πότε ανοίγουν τα σχολεία: Διχασμένοι οι ειδικοί - Αυτά είναι τα δύο σενάρια

Νίκη Κεραμέως για πανελλήνιες 2021 - Πότε ανοίγουν τα σχολεία

Πανελλήνιες 2021: Πώς θα δουλεύει το νέο σύστημα εισαγωγής

Πότε θα πληρωθούν οι εργαζόμενοι σε για τον Δεκέμβριο

Έως τις 12 Ιανουαρίου θα πληρωθούν οι δικαιούχοι το επίδομα των 534 ευρώ για τις αναστολές Δεκεμβρίου, όπως ανακοίνωση ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης. Σημειώνεται ότι για κάθε μέρα αναστολής ο εργαζόμενος δικαιούται 17,8 ευρώ.

Ο κ. Βρούτσης εξήγησε, μιλώντας στο Mega, ότι θα πρέπει πρώτο να γίνει η υποβολή των σχετικών λιστών από τις επιχειρήσεις μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου και να ακολουθήσει ο απαραίτητος έλεγχος. Επίσης χρειάζεται χρόνος για να ανοίξει το σύστημα για τυχόν διορθώσεις λαθών. «Εάν δεν υπήρχε η ΕΡΓΑΝΗ, οι πληρωμές θα γίνονταν με 2 ή 3 μήνες καθυστέρηση» τόνισε ο υπουργός Εργασίας. Σημειώνεται ότι οι δηλώσεις των αναστολών για τις πληττόμενες από τον κορονοϊό επιχειρήσεις θα υποβάλλονται έως τις 31 Δεκεμβρίου.  • Ακολουθείστε το iPaidia στο Google News

    Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr    • ideascentral

      europalso

    Enter your email address: