Εμβολιασμοί: Ξεκινούν στις 12:00 στην Αττική

Εμβολιασμοί: Ξεκινούν στις 12:00 στην Αττική

: Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας, το εμβολιαστικό πρόγραμμα για την Αττική, θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι, μετά τις αναβολές που έφερε η κακοκαιρία.

Νέες αναβολές φέρνει η Μήδεια στους εμβολιασμούς στην Αττική καθώς μετά την Τρίτη που αναβλήθηκαν οι εμβολιασμοί λόγω , και την Τετάρτη το εμβολιαστικό πρόγραμμα θα ξεκινήσει με καθυστέρηση. Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας, το εμβολιαστικό πρόγραμμα για την Αττική, θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι.

Τα ραντεβού των πολιτών που θα πραγματοποιούνταν από τις 8πμ έως τις 12μμ θα επαναπρογραμματιστούν. Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση με περισσότερες λεπτομέρειες, δεδομένου πως εκατοντάδες ηλικιωμένοι πολίτες της Αττικής που είχαν κλείσει ραντεβού, τηλεφωνούν σε νοσοκομεία και εμβολιαστικά κέντρα για να ενημερωθούν. Πάντως όσοι είχαν χάσει το ραντεβού τους και την Τρίτη λόγω της κακοκαιρίας, ο εμβολιασμός τους δεν θα χαθεί.

Να σημειωθεί ότι οι δόσεις που δεν έγιναν την Τρίτη στην Αττική σε ηλικιωμένους λόγω της «Μήδειας», πραγματοποιήθηκαν σε αστυνομικούς καθώς και στις φυλακές.

googlenewsΑκολουθείστε το iPaidia στο Google News

Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr

Η Παιδεία στο Viber ΕΔΩ !