Άνοιξε η πλατφόρμα όπου θα αναρτηθούν τα επίσημα .

Όπως ανακοίνωσε η Singular Logic, που έχει αναλάβει το έργο της συλλογής των εκλογικών αποτελεσμάτων, σε αυτή την εκλογική μάχη θα γνωρίζουμε τα αποτελέσματα νωρίτερα από κάθε άλλη φορά και ενδεχομένως στις 21:30 να μην χρειαστεί ούτε καν εκτίμηση του τελικού αποτελέσματος.

Εκλογές 2023:Γύρω στα μεσάνυχτα οι σταυροί

Για τον τρόπο που θα βγουν τα αποτελέσματα, ο γενικός διευθυντής της Singular Logic, Δημήτρης Μπακάκος, τόνισε ότι «πρώτα θα γίνει καταμέτρηση των ψηφοδελτίων των κομμάτων, θα σταλούν τα αποτελέσματα για τα κόμματα και μετά θα ξεκινήσει η καταμέτρηση για τους σταυρούς των υποψηφίων, για τους οποίους γύρω στα μεσάνυχτα θα έχουμε έναν ικανοποιητικό αριθμό αποτελεσμάτων που θα έχουν ενσωματωθεί».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΔΩΣΕΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Η τελευταία ενημέρωση πραγματοποιήθηκε στις 9 Μαίου 2023 με μεταβολές μέχρι και τις 28/02/2023.

Σύμφωνα με το ΠΔ 26/2012, οι εκλογικοί κατάλογοι συντάσσονται με ευθύνη των Δήμων και αντλούνται από το τηρούμενο σε αυτούς δημοτολόγιο. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί κάποιο λάθος, παρακαλείστε να επικοινωνήσετε για τη διόρθωσή του με τον Δήμο, στο δημοτολόγιο του οποίου είστε γραμμένος/η.

Τα βήματα

Μπαίνετε στη διεύθυνση

Συμπληρώνετε τα πεδία Επώνυμο, Όνομα, Όνομα Πατέρα, Έτος Γέννησης, Όνομα Μητέρας (προαιρετικό), ή μόνο τα πεδία Ε.Ε.Α. και Επώνυμο

Στην συνέχεια πατάτε αναζήτηση και βλέπετε τον κωδικό εκλογικού διαμερίσματος, το εκλογικό σας διαμέρισμα και τον ειδικό εκλογικό σας αριθμό.