array(33) {
  ["_edit_lock"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(12) "1662653761:7"
  }
  ["_edit_last"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(1) "7"
  }
  ["_thumbnail_id"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(6) "595163"
  }
  ["onesignal_meta_box_present"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(0) ""
  }
  ["onesignal_send_notification"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(0) ""
  }
  ["onesignal_modify_title_and_content"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(0) ""
  }
  ["onesignal_notification_custom_heading"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    NULL
  }
  ["onesignal_notification_custom_content"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    NULL
  }
  ["response_body"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(113) "{"id":"de0b8a95-4bed-4411-9d88-a4ffc08f32d4","recipients":0,"external_id":"c037a963-bb1b-740e-2c85-8608a1ee69d1"}"
  }
  ["status"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(3) "200"
  }
  ["recipients"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(1) "0"
  }
  ["hefo_before"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(1) "0"
  }
  ["hefo_after"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(1) "0"
  }
  ["_yoast_wpseo_newssitemap-exclude"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(3) "off"
  }
  ["_yoast_wpseo_newssitemap-genre"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(6) "a:0:{}"
  }
  ["_yoast_wpseo_content_score"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(2) "30"
  }
  ["_yoast_wpseo_estimated-reading-time-minutes"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(1) "1"
  }
  ["author_name_apopsis"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(0) ""
  }
  ["_author_name_apopsis"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(19) "field_602e5ea1ff50d"
  }
  ["protinomeno_arthro"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(0) ""
  }
  ["_protinomeno_arthro"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(19) "field_6020eb6461762"
  }
  ["add_post_in_slide"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(0) ""
  }
  ["_add_post_in_slide"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(19) "field_6020f9ae65c37"
  }
  ["add_post_in_roi"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(0) ""
  }
  ["_add_post_in_roi"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(19) "field_60210261bb8b7"
  }
  ["add_post_diada"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(0) ""
  }
  ["_add_post_diada"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(19) "field_60211cd0e950e"
  }
  ["add_post_diada_next"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(0) ""
  }
  ["_add_post_diada_next"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(19) "field_60212afa891da"
  }
  ["followipaidia"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(681) "

Ακολουθείστε το iPaidia στο Google News

Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr

Η Παιδεία στο Viber ΕΔΩ !

" } ["_followipaidia"]=> array(1) { [0]=> string(19) "field_600159e389967" } ["timeless"]=> array(1) { [0]=> string(1) "0" } ["_timeless"]=> array(1) { [0]=> string(19) "field_6049d47b0fb99" } }

: Δείτε τι ζητούν οι κρεοπώλες από τα αρμόδια υπουργεία.

Αναλυτικότερα, επιστολή διαμαρτυρίας έστειλε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Καταστηματαρχών Κρεοπωλών (ΠΟΚΚ) προς τα συναρμόδια υπουργεία σχετικά με τη χορήγηση του των 200 ευρώ για την αγορά τροφίμων, «Food Pass», στα σούπερ μάρκετ.

Στην επιστολή της ομοσπονδίας προς τα υπουργεία Οικονομικών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, την οποία κοινοποίησε στην Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων και στη ΓΣΕΒΕΕ, σημειώνεται ότι εάν το μέτρο εξαργύρωσης του τροφίμων αφορά μόνο στις αλυσίδες τροφίμων τότε, απαξιώνεται ο κλάδος των κρεοπωλών και «εντείνεται ο αθέμιτος ανταγωνισμός, εφόσον κατευθύνεται ο καταναλωτή σε συγκεκριμένες επαγγελματικές κατηγορίες».

Να διευρυνθεί η λίστα των επαγγελματιών

Οι κρεοπώλες ζητούν να διευθυνθεί η λίστα των επαγγελματιών όπου ο καταναλωτής θα μπορεί να εξαργυρώσει το εν λόγω βοήθημα.

«Η ένταξη του επαγγελματία κρεοπώλη στην εξαργύρωση του επιδόματος τροφίμων θα βοηθήσει τις πληγείσες επιχειρήσεις μας και θα αποτρέψει το μαρασμό – αφανισμό ενός ζωτικού κλάδου επαγγελματιών για την ελληνική οικονομία» όπως σημειώνεται.