Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του διακοπές ρεύματος θα πραγματοποιηθούν σήμερα Πέμπτη 8 Ιουλίου, σε αρκετές περιοχές της Αττικής.

Πού θα έχει διακοπή ρεύματος

Όπως αναφέρει ο ΔΕΔΔΗΕ, η έχει προγραμματίσει για σήμερα, Πέμπτη 8 Ιουλίου,σε αρκετές περιοχές της Αττικής, στις οποίες περιλαμβάνονται το κέντρο της Αθήνας, η Ηλιούπολη, ο Μαραθώνας και ο Άγιος Δημήτριος.

ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπή ρεύματος σε περιοχές της Αττικής – Ποιές ώρες και πού

θα γίνει σήμερα σε αρκετές περιοχές της Αττικής. Δείτε παρακάτω αναλυτικά τις περιοχές αλλά και τις ώρες που θα γίνει η διακοπή.

Η διακοπή έχει προγραμματίσει για σήμερα, Τρίτη 29 Ιουνίου, ο ΔΕΔΔΗΕ, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, στις οποίες μεταξύ άλλων περιλαμβάνεται η Βούλα, Αργυρούπολη, Ηλιούπολη, Νέα Σμύρνη, Περιστέρι, Αγία Παρασκευή κ.ά.

Δείτε τις περιοχές

Μπλακ άουτ στην ανατολική Θεσσαλονίκη

Σημειώνεται ότι χωρίς ρεύμα έμεινε την Δευτέρα περίπου στις 16:20 το απόγευμα ένα μεγάλο τμήμα της ανατολικής Θεσσαλονίκης με το θερμόμετρο να δείχνει 37-38 βαθμούς Κελσίου.

Σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ, όπως αναφέρει το Open, η βλάβη οφείλεται στην υπερφόρτωση του δικτύου λόγω των κλιματιστικών που ήταν ανοιχτά καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.

Πανελλήνιες 2024: Θέματα και απαντήσεις πανελλαδικών - Εκτιμήσεις Βάσεων 2024 - Δείτε εδώ όλα τα ΝΕΑ