Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση 14χρονου μαθητή.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, γονέας καταγγέλλει ότι ο γιος του στις αρχές του σχολικού έτους από άλλους μαθητές του 54ου Γυμνασίου Αθηνών χωρίς αιτία. Η καταγγελία αφορά στο ίδιο που φοιτούσε και ο 14χρονος από τον Κολωνό που αυτοκτόνησε, κι ενώ συμμαθητές του καταγγέλλουν bullying που δεχόταν από άλλα παιδιά.

Σύμφωνα με την δήλωση του πατέρα, ο γιος του πηγαίνει στην Α’ Γυμνασίου. Στην αρχή της χρονιάς, ένας μαθητής μεγαλύτερης ηλικίας τον χτύπησε άγρια στο πρόσωπο χωρίς να γνωρίζει τον λόγο.

Ο πατέρας του μαθητή αναφέρει μάλιστα ότι η διεύθυνση του δεν ενημέρωσε όπως θα έπρεπε τους γονείς, θεωρώντας ότι η παρεξήγηση λύθηκε μεταξύ των μαθητών.

Όταν ο γιος του επέστρεψε στο σπίτι το μεσημέρι, οι γονείς του έμειναν άναυδοι όταν τον είδαν με χτυπημένο μάτι. Αμέσως ζήτησαν εξηγήσεις από την διεύθυνση ενώ κατέθεσαν και μηνυτήρια αναφορά κατά του σχολείου.

Μάλιστα άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι ο πατέρας του νεαρού μαθητή καταγγέλλει σε δηλώσεις του πως στο συγκεκριμένο σχολείο υπάρχουν μαθητές που κυκλοφορούν με μαχαίρια και απειλούν συμμαθητές τους.