Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ενημέρωσε πώς σύντομα θα ανακοινωθεί ο χρόνος καταβολής στους εγκλωβισμένους από την Ελπίδα.

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου δέχθηκε ερώτηση για το πότε θα αρχίσει η καταβολή των της αποζημίωσης από την Αττική Οδό προς τους εγκλωβισμένους από την κακοκαιρία Ελπίδα.

«Την περασμένη εβδομάδα υπήρχε μία σύσκεψη για τη διαδικασία της καταβολής των . Η Αττική Οδός υποχρεούται τις επόμενες ημέρες να ενημερώσει τον τρόπο με τον οποίο θα αποζημιωθούν οι πολίτες. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι πολίτες που ταλαιπωρήθηκαν δεν έχουν το δικαίωμα να εγείρουν και άλλου είδους αποζημιώσεις», είπε ο κ. Οικονόμου.

Παράλληλα, απαντώντας στην ερώτηση του Newsbomb,ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επανέλαβε ότι ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Κρίσης, Χρήστος Στυλιανίδης, χαίρει της απολύτου εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού.

«Ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας χαίρει της εμπιστοσύνης, συνεχίζουμε τις προσπάθειες να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε από τη σφοδρότητα των φαινομένων για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα» ήταν η χαρακτηριστική φράση του Γιάννη Οικονόμου.