ΑΣΕΠ 3Κ/2018: Σε αριθμό-ρεκόρ οι ενστάσεις

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔19/04/2018 - 11:13 | Author: Newsroom Ipaidia

: Τις 6.000 προσεγγίζουν μέχρι στιγμής οι για την προκήρυξη του . Πρόκειται για αριθμό-ρεκόρ, την ίδια ώρα που οι ενστάσεις των υποψηφίων της -μαμούθ για τις ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων συνεχίζουν να φθάνουν με όλους τους τρόπους στα γραφεία της Ανεξάρτητης Αρχής: Με συστημένες επιστολές και, κυρίως, με φαξ και με e-mail.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι ενστάσεις αφορούν, κυρίως, συγκεκριμένες περιπτώσεις επιτυχόντων των προσωρινών πινάκων που οι ενιστάμενοι γνωρίζουν ότι δεν διαθέτουν τα απαραίτητα προσόντα. Για παράδειγμα οι ενστάσεις αφορούν, μεταξύ άλλων, υποψήφιους ΥΕ που κατέχουν απολυτήριο Δημοτικού μετά το 1980 αλλά και άλλους τόσο ΥΕ όσο και ΔΕ που δεν έχουν εντοπιότητα.

Ο μεγάλος αριθμός των ενστάσεων οφείλεται κατά κύριο λόγο στο γεγονός ότι στη συγκεκριμένη προκήρυξη, σε αντίθεση με αυτό που γίνεται στις υπόλοιπες, οι προσωρινοί πίνακες καταρτίσθηκαν μόνο με την ηλεκτρονική δήλωση των υποψηφίων και χωρίς κανέναν προέλεγχο των δικαιολογητικών, με αποτέλεσμα να παρατηρείται πληθώρα λαθών ή «λαθών», σύμφωνα με την aftodioikisi.gr.

ΑΣΕΠ: Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων στην προκήρυξη 1Κ/2018

ΑΣΕΠ: Έρχονται νέες προκηρύξεις για 2.200 μόνιμες θέσεις έως το καλοκαίρι

ΑΣΕΠ: Η νέα προκήρυξη 4Κ/2018

Loading...
  • europalso   ideascentral