Αγίου Πνεύματος 2017: Τί θα λειτουργήσει σήμερα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔05/06/2017 - 11:48 | Author: Newsroom Ipaidia

: Ημέρα είναι η Δευτέρα 5 Ιουνίου για τις τράπεζες με αποτέλεσμα σήμερα, , αυτές να μη λειτουργήσουν σε ολόκληρη τη χώρα Παράλληλα, σήμερα, κλειστά θα παραμείνουν τα καταστήματα σε πολλές περιοχές.

Η ημέρα του Αγίου Πνεύματος αποτελεί νομοθετημένη αργία για τις τράπεζες και τους τραπεζοϋπαλλήλους και όλα τα υποκαταστήματα των τραπεζών σε όλη τη χώρα θα παραμείνουν κλειστά.

Σχετικά με τα μαγαζιά, οι εμπορικοί σύλλογοι έχουν ανακοινώσει σε ποιες περιοχές δεν θα λειτουργήσουν.

Ενημερωθείτε αναλυτικά σε ποιες πόλεις θα είναι κλειστά σήμερα, Αγίου Πνεύματος:

Ο Εμπορικός και Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών ενημερώνει ότι τα εμπορικά καταστήματα την Δευτέρα 5 Ιουνίου , εορτή του Αγίου Πνεύματος θα είναι κλειστά όπως κάθε χρόνο.

Η ανωτέρω απόφαση έρχεται να καλύψει τις επιπλέον ώρες του εορταστικού ωραρίου των Χριστουγέννων.

Υποχρεωτικά κλειστά θα παραμείνουν όλα τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα πώλησης τροφίμων του Νομού Θεσσαλονίκης, τη Δευτέρα 5 Ιουνίου (Αγίου Πνεύματος 2017), σύμφωνα με την υπ’αριθμ. 22/19777/10-05-2002 Απόφαση Νομάρχη Θεσσαλονίκης, η οποία ΔΕΝ έχει ανακληθεί, ύστερα από διαβεβαίωση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και ενημέρωση του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει, ότι τη Δευτέρα 05 Ιουνίου 2017 του Αγίου Πνεύματος, τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά.

Σήμερα, η αγορά του Βόλου και της Νέας Ιωνίας θα παραμείνει κλειστή, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου. Όπως τονίζεται στην απόφαση, «η ημέρα αυτή έχει καθιερωθεί ως αργία και τα καταστήματα στη Μαγνησία και σε πολλές περιοχές της χώρας μας παραμένουν κλειστά».

Από τον Εμπορικό Σύλλογο Βέροιας ανακοινώνεται ότι όλα τα καταστήματα της πόλης Βέροιας την Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017, εορτή του Αγίου Πνεύματος, θα παραμείνουν κλειστά δεδομένου ότι η ημέρα αυτή καθορίστηκε ως ολοκληρωτική αργία με απόφαση του Νομάρχη Ημαθίας αριθ. πρωτ: ΕΡ-1430/28-11-1986 για ενημέρωση εμπόρων-καταστηματαρχών και καταναλωτικού κοινού του Δήμου Βέροιας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης τη γιορτή του Αγίου Πνεύματος που φέτος γιορτάζεται τη Δευτέρα 5 Ιουνίου, τα καταστήματα της Αλεξανδρούπολης θα παραμείνουν κλειστά: Σας ενημερώνουμε ότι η Δευτέρα 05 Ιουνίου 2017, Εορτή του Αγίου Πνεύματος, ανήκει στις Τοπικές Αργίες και λογίζεται ως κατ’ έθιμον αργία και ως εκ τούτου τα εμπορικά καταστήματα της Αλεξανδρούπολης θα παραμείνουν κλειστά.

Ο Εμπορικός και Βιομηχανικός Σύλλογος Χαλκίδας μας υπενθυμίζει, ότι με την υπ΄αριθμ. 19102/1469/3-06-2009 απόφαση της Υφυπουργού Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 1153/Β/15-06-2009 κηρύχθηκε, ως ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΡΓΙΑ , η ημέρα εορτής του Αγίου Πνεύματος, μετά την υπογραφή της από 26/04/2007 Τοπικής Ομοιοεπαγγελματικής Συλλογικής Σύμβασης. Ως εκ τούτου, τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά, τη Δευτέρα 5/6/2017, μέρα η οποία είναι αργία για τους ιδιωτικούς υπαλλήλους.

Κλειστά θα παραμείνουν και τα καταστήματα στον Πύργο Ηλείας, στην Καλαμάτα και στην Κόρινθο. Παράλληλα, τα μαγαζιά δεν θα λειτουργήσουν στην Κατερίνη και τη Δράμα.

Η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017, ημέρα εορτής του Αγίου Πνεύματος, η αγορά της Καβάλας θα είναι κλειστή, όπως αυτό καθιερώθηκε να ισχύει τα τελευταία χρόνια.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Άργους ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό, ότι τη Δευτέρα 5/6/2017 εορτή του Αγίου Πνεύματος τα καταστήματα στο Άργος θα είναι προαιρετικά κλειστά .

  • ideascentral

    europalso

Enter your email address: