: Γεννήθηκαν μαζί και πέρασαν όλα τα χρόνια της ζωής τους μέχρι σήμερα μαζί, αφού είναι τρίδυμες αδερφές. Ωστόσο φέτος θα χωριστούν για πρώτη φορά, αφού τα αποτελέσματα των φέρνουν αλλαγές στη ζωή τους.

Πρόκειται για τις Ελπίδα-Νίκη, Κωνσταντίνα και Σήλια Ηλιοπούλου από τη Λαμία, οι οποίες τη χρονιά που μας πέρασε, έδωσαν μαζί τον αγώνα των Πανελληνίων. Όπως αναφέρει το lamianow.gr, η χρονιά των δεν ήταν εύκολη υπόθεση, αφού υπήρχε πολύ άγχος και ένταση στο σπίτι τους.

Βάσεις 2018: Ανακοινώθηκαν οι βάσεις με φθίνουσα χρησιμότητα και χωρίς επαγγελματική αποκατάσταση

Οι τρεις αδερφές, ωστόσο, ήταν πάντα η μία δίπλα στην άλλη και στο τέλος είδαν τους κόπους τους να ανταμείβονται, αφού ήρθαν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Και οι τρεις πέρασαν στις σχολές της επιλογής τους και τώρα θα χωριστούν για πρώτη φορά. Τουλάχιστον η μία από τις υπόλοιπες, αφού, η Ελπίδα-Νίκη πέρασε στη Λήμνο, ενώ η Κωνσταντίνα και η Σήλια στην Κέρκυρα.

Βάσεις 2018: Άφησε την Ιατρική για την Αισθητική

«Θα είναι δύσκολο να χωριστούμε, όμως θα το προσπαθήσουμε. Είμαστε αποφασισμένες να παλέψουμε κάθε δυσκολία που θα βρεθεί στο δρόμο μας και ελπίζουμε πως θα τα καταφέρουμε. Μακάρι να καταφέρουμε μετά τις σπουδές μας να σταδιοδρομήσουμε αξιοπρεπώς και στη χώρα μας και να μην αναγκαστούμε να φύγουμε και εμείς στο εξωτερικό όπως τόσα παιδιά» λένε οι τρίδυμες στο lamianow, δηλώνοντας πανέτοιμες να ξεκινήσουν την καινούρια τους ζωή.

Βάσεις 2018: Άνοδος στα παιδαγωγικά

Βάσεις 2018: Αυτές είναι οι εκτιμήσεις – Η πιθανή ημερομηνία

Πανελλήνιες 2019: Αυτή είναι η εξεταστέα ύλη

Πανελλήνιες 2019: Η ΥΑ για τους υποψηφίους από τις πληγείσες περιοχές Μάνδρας, Νέας Περάμου και Κω

Βάσεις 2018: Ποιές σχολές θα δουν άνοδο από 100 έως 1.500 μόρια

Βάσεις 2018: Πτώση στις Ιατρικές σχολές – Πού κινήθηκαν οι Νομικές

Βάσεις 2018 Αποτελέσματα: Πού κινήθηκαν οι Παιδαγωγικές Σχολές