Σε άρθρο του στην «Καθημερινή» (12/6), ο Τάκης Θεοδωρόπουλος καταφέρεται εναντίον της Ο.Λ.Μ.Ε., αποκαλεί τους εκπαιδευτικούς «πελατεία» και καταλήγει στη διαπίστωση ότι «οι συνδικαλιστές μπορεί να μη διακρίνονται για το μορφωτικό τους επίπεδο».

Θ. Τσούχλος
Πρόεδρος Ο.Λ.Μ.Ε.

Επειδή οι αντοχές μας αλλά και οι ανοχές μας έχουν τα όριά τους προσκαλούμε τον εν λόγω κύριο να αναζητήσει τα επιστημονικά- μορφωτικά βιογραφικά μας και να τα συγκρίνει. Θα εκπλαγεί και θα κατανοήσει ότι τα γραφόμενά του δεν απηχούν την πραγματικότητα που επιθυμεί να προβάλει.

Όσοι μάχονται το Δημόσιο Σχολείο, τους λειτουργούς του και είναι λάτρεις μιας τιμωρητικής- αναχρονιστικής αξιολόγησης ας σιγήσουν. Φυσικά και διεκδικούμε τη βελτίωση της Δημόσιας Εκπαίδευσης, τους μόνιμους διορισμούς που εξαφάνισε η μνημονιακή λαίλαπα, την διαρκή επιμόρφωσή μας, την αναβάθμιση του συνόλου των σχολικών μονάδων.

Η είσοδός μας στο Δημόσιο πραγματοποιήθηκε με απόλυτα αξιοκρατικές και κρυστάλλινες διαδικασίες. Είναι μέγιστη τιμή μας πως τα πτυχία μας προέρχονται από Δημόσια Ελληνικά Πανεπιστήμια και τα αποκτήσαμε μετά από επιτυχή δοκιμασία στις Εισαγωγικές- Πανελλήνιες- Πανελλαδικές εξετάσεις. Έχουμε γνώσεις, εμπειρία, δεξιότητες και με απόλυτη υπευθυνότητα επιτελούμε το καθήκον μας. Βρισκόμαστε και την εφετινή χρονιά στην πρώτη γραμμή της μάχης για την επιτυχή πραγματοποίηση και ολοκλήρωση των Πανελλαδικών.

Πανελλήνιες 2024: Θέματα και απαντήσεις πανελλαδικών - Εκτιμήσεις Βάσεων 2024 - Δείτε εδώ όλα τα ΝΕΑ