Τηλεκπαίδευση – Λαμία: Έβρισαν online καθηγητή που έκανε μάθημα

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔27/11/2020 - 11:36 | Author: Newsroom Ipaidia

Τηλεκπαίδευση: Ένας άγνωστος εισέβαλε στο σύστημα την ώρα της τηλεκπαίδευσης, με τα στοιχεία ενός μαθητή και έβρισε τον καθηγητή που εκείνη την ώρα έκανε μάθημα. Οι γονείς θα υποβάλλουν μήνυση σε βάρος αγνώστου.

Όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, είδε κι έπαθε ένας μαθητής της Γ’ Γυμνασίου σχολείου της Λαμίας να πείσει τον καθηγητή του ότι δεν ήταν εκείνος που τον… έβρισε κατά την διάρκεια της , αλλά κάποιος άγνωστος που είχε μπει στην ψηφιακή τάξη χρησιμοποιώντας το όνομά του!

Ο δράστης έγραψε σε greeklish το όνομα του μαθητή και ο εκπαιδευτικός αποδέχθηκε το αίτημα εισόδου στις 12:46’ της Πέμπτης. Έκπληκτος, όμως, άκουσε τον υποτιθέμενο μαθητή να τον εξυβρίζει και να αποχωρεί από το διαδικτυακό μάθημα στις 12:54’! Αμέσως ζήτησε εξηγήσεις από τον ε μαθητή, ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι η φωνή δεν προερχόταν από τον πραγματικό λογαριασμό του!

Μάλιστα, μια συμμαθήτριά του είπε στον καθηγητή ότι η φωνή του 15χρονου παιδιού δεν έμοιαζε με αυτού που τον έβριζε. Στην υπόθεση παρενέβησαν και οι γονείς του μαθητή οι οποίοι αποφάσισαν, σε συνεννόηση με τον καθηγητή, να υποβάλλουν μήνυση σε βάρος αγνώστου και να ζητήσουν άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Τηλεκπαίδευση - Νηπιαγωγεία: Πρακτικό καταγραφής της κατάστασης

Τηλεκπαίδευση: «2.000 μαθητές αποκλεισμένοι από την εξ αποστάσεως εκπαίδευση στα Ιωάννινα»  • Ακολουθείστε το iPaidia στο Google News

    Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr    • ideascentral

      europalso

    Enter your email address: