Σχετικά με την ανάρτηση από τις 13 ΠΔΕ των προσωρινών πινάκων αναπληρωτών

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔31/05/2018 - 23:22 | Author: Newsroom Ipaidia

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΕΤΙΝΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ Ε.Ε.Π./Ε.Β.Π. ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 13 Π.Δ.Ε. ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ –  Βασίλης Βούγιας

Για όσους συναδέλφους δεν ήρθαν στη σημερινή Γενική Συνέλευση του Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ στη Λιβαδειά , στην οποία η προσέλευση ήταν μεγάλη και η διεξαχθείσα διαλογική συζήτηση και ενημέρωση πολύ εποικοδομητική, λίγες πληροφορίες όσον αφορά στις φετινές αιτήσεις πρόσληψης και στη ανάρτηση, από τις Π.Δ.Ε., των Προσωρινών Αξιολογικών Πινάκων υποψηφίων αναπληρωτών Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π.:

·Οι φετινές αιτήσεις υποψηφίων αναπληρωτών Ε.Ε.Π. στην Π.Δ.Ε. Στερεάς Ελλάδας έφτασαν τις 305 από 205 πέρσι, ενώ των υποψηφίων αναπληρωτών Ε.Β.Π. έφτασαν τις 116 από 95 πέρσι.

·Γενικότερα είχα την πληροφόρηση πως στην Π.Δ.Ε. Αττικής είχαμε 700 αιτήσεις υποψηφίων αναπληρωτών Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. παραπάνω από πέρσι, ενώ στην Π.Δ.Ε. Θεσσαλίας 300 παραπάνω από πέρσι.

·Όσον αφορά στην ανάρτηση των Προσωρινών Αξιολογικών Πινάκων από τις Π.Δ.Ε., από την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν ν αναρτώνται, σε αρκετές Π.Δ.Ε. ανά κλάδους και όχι όλοι μαζί.

 

Loading...


  • europalso   ideascentral