Συνεχίζονται οι έλεγχοι νερού στα σχολεία του Βόλου

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔30/10/2014 - 12:13 | Author: Newsroom Ipaidia

Σε "κόκκινο συναγερμό" συνεχίζει να κινείται η ΔΕΥΑΜΒ εις ότι αφορά τους ελέγχους των νερών στα σχολικά συγκροτήματα της πόλης, αφού η εντολή του νέου…

Δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου, για τον έλεγχο της καταλληλότητας του νερού που χρησιμοποιούν οι μαθητές και την άμεση επίλυση των όποιων προβλημάτων εντοπιστούν, ήταν σαφής.

Έτσι και σύμφωνα με νέα ανακοίνωση της δημοτικής επιχείρησης επί του θέματος, συνεχίζονται οι αναλύσεις νερού στα σχολικά συγκροτήματα του Δήμου Βόλου και στον πίνακα που ακολουθεί παρατίθενται τα αποτελέσματα, όπου γίνεται σαφής διάκριση μεταξύ του δικτύου της ΔΕΥΑΜΒ και των εσωτερικών δικτύων των σχολικών μονάδων.

alt

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση της ΔΕΥΑΜΒ, όσο αφορά τα εσωτερικά δίκτυα των σχολικών μονάδων του παραπάνω πίνακα, γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες είτε αποκατάστασης του προβλήματος είτε περαιτέρω ενημέρωσης αρμοδίως.

Όσο αφορά το δίκτυο της ΔΕΥΑΜΒ στα σημεία όπου παρουσιάζεται υπέρβαση της παραμετρικής τιμής του Fe, η υπηρεσία θα προβεί στην αντικατάσταση της παροχής και στα όποια απαραίτητα έργα.

Κατάλληλα προς χρήση

Κατάλογος σχολικών συγκροτημάτων των οποίων τα εσωτερικά δίκτυα ελέγχτηκαν από την 23η έως και την 27η Οκτωβρίου 2014, βρέθηκαν ασφαλή σύμφωνα με την ΚΥΑ Υ2/2600/2001 με τις τροποποιήσεις της και τις σχετικές εγκυκλίους του Υπουργείου Υγείας, και συνεπώς είναι κατάλληλα προς χρήση από τους μαθητές:

alt

Πηγή

Loading...


  • europalso   ideascentral