Συνάντηση του γραμματέα της ΠΕ της ΝΔ με το προεδρείο της ΟΛΜΕ

Συνάντηση του γραμματέα της ΠΕ της ΝΔ με το προεδρείο της ΟΛΜΕ

Η πραγματικότητα διέψευσε για μία ακόμη φορά όσους κινδυνολογούσαν τοκίζοντας στον φόβο και την ανασφάλεια.

Με αντικείμενο τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, το προεδρείο της παρουσίασε τις απόψεις ων καθηγητών στον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργο Στεργίου, ο οποίος είχε συνάντηση με τους εκπροσώπους των καθηγητών στα γραφεία του κόμματος.
Από την πλευρά του, ο κ. Στεργίου τόνισε μεταξύ άλλων: «Η πρώτη εβδομάδα επαναλειτουργίας των Λυκείων όλης της χώρας κύλησε ομαλά.

Η πραγματικότητα διέψευσε για μία ακόμη φορά όσους κινδυνολογούσαν τοκίζοντας στον φόβο και την ανασφάλεια. Η δια ζώσης διδασκαλία είναι αναντικατάστατη. Μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί αξιοποιούν τη διαδικασία των και συμβάλλουν ουσιαστικά στη συλλογική προσπάθεια ώστε η λειτουργία των σχολείων μας να γίνεται με τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια.

Σε λίγες ώρες μάλιστα η διαδικασία εμβολιασμού των εκπαιδευτικών περνάει στην τρίτη φάση της, αφού αύριο 21 Απριλίου ανοίγει η πλατφόρμα για όσους ακόμα δεν έχουν εμβολιαστεί. Η ΟΛΜΕ οφείλει να πρωταγωνιστήσει στην περεταίρω ευαισθητοποίηση των μελών της για να ενισχυθεί η προστασία των λειτουργών της εκπαίδευσης».

Ειδικότερα για το θέμα των πανελλαδικών εξετάσεων επισήμανε ότι: «Η σχολική χρονιά θα ολοκληρωθεί με επιτυχία, αφού κάθε μέρα που περνάει ξεπερνάμε τις δυσκολίες και τις αβεβαιότητες που προκάλεσε η πανδημία.

Όλοι οι συντελεστές της εκπαίδευσης, σεβόμενοι τον κόπο των μαθητών και των οικογενειών τους, θα πρέπει να μην αναπαράγουν ανακριβείς υποθέσεις περί του αριθμού των εισακτέων. Μόνο με αναβαθμισμένες σπουδές οι νέοι της πατρίδας μας μπορούν να καθορίσουν το μέλλον τους».

Στη συνάντηση συμμετείχε από την πλευρά της ΝΔ και ο γραμματέας Εργαζομένων Ιδιωτικού & Δημοσίου Τομέα Θεόδωρος Κόλλιας.

googlenewsΑκολουθείστε το iPaidia στο Google News

Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr

Η Παιδεία στο Viber ΕΔΩ !

#News Tag: