ΣΕΠΕ Ικαρίας Φούρνων: Προβλήματα στην κατάθεση δικαιολογητικών αναπληρωτών

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔10/05/2019 - 20:32 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

Το τελευταίο διάστημα και για ακόμα μια φορά μέσα στις γιορτές το Υπουργείο Παιδείας, δημοσίευσε το ΦΕΚ για τους πολυσυζητημένους διορισμούς με τα λεγόμενα κριτήρια, βάση των οποίων θα καταρτίζονται κοινοί πίνακες για τυχόν και προσλήψεις αναπληρωτών, οδηγώντας στην ανεργία εκπαιδευτικούς, που τόσα χρόνια εργάζονται ως συμβασιούχοι στα σχολεία. Δημιουργούν τεράστιες ανακατατάξεις στους πίνακες των (για μια ακόμα φορά) και τελικά λειτουργούν σαν μηχανισμός ανακύκλωσης της ανεργίας.

ΣΕΠΕ Ικαρίας Φούρνων

Σε μια περίοδο που χιλιάδες αναπληρωτές δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα, τη στιγμή που η κυβέρνηση έχει αυξήσει και άλλο το κόστος των σπουδών καταργώντας κάθε σχετική διευκόλυνση, έχει διατηρήσει ένα άνισο καθεστώς για τις άδειες των συμ- βασιούχων,οδηγεί τους εκπαιδευτικούς σε μια κούρσα ανταγωνισμού για ελάχιστες θέ- σεις διορισμών, έχουμε να αντιμετωπίσουμε και το πρόβλημα της κατάθεσης των δι- καιολογητικών μας. Με βάση την εγκύκλιο πρέπει να παρουσιαστούμε στις κατά τόπους Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης (ΠΔΕ) / Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΙΠΕ) αυτοπροσώπως ή να κάνουμε εξουσιοδότηση με ό,τι αυτό σημαίνει.

Αιτούμαστε υπεύθυνη απάντηση στα παρακάτω ζητήματα:

Με ποιο τρόπο θα μεταφερθούμε στις ΠΔΕ/ΔΙΠΕ ; (Με τα γνωστά προβλήματα στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια ; Συγκεκριμένα το πλοίο της γραμμής φεύγει κάθε Τρίτη στις 12 το βράδυ και φτάνει Τετάρτη πρωί με επιστροφή Πέμπτη μεσημέρι κάνοντας την άγονη γραμμή.)

Πώς θα καλύψουμε τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής;
Οι σχολικές μονάδες που υπηρετούμε θα παραμείνουν κλειστές;

Θα υπάρχει ειδική άδεια μετακίνησης χωρίς να χρεωθούμε της κανονική μας άδεια;

Απαιτούμε να βρεθεί λύση για όλους τους συναδέλφους που θα αναγκαστούν να με- ταβούν στις ΠΔΕ/ΔΙΠΕ.

Loading...


  • europalso

    ideascentral