Το Διοικητικό Συμβούλιο του Παραρτήματος Βόρειας Ελλάδας της Πανελλήνιας Ένωσης Καθηγητών Γερμανικής Π.Ε. καλεί όλη την εκπαιδευτική κοινότητα σε μαζική συμμετοχή στην πορεία που οργανώνουν οι φοιτητές και οι φοιτήτριες των τμημάτων Ξένων Γλωσσών και Φιλολογιών του Α.Π.Θ, μαζί με τους συλλόγους από το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.

Σε Γενική Συνέλευση ο Σύλλογος Φοιτητών του Τμήματος Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Α.Π.Θ. αποφάσισε να προβεί σε κατάληψη μέχρι την Πέμπτη 28/2, για να δηλώσει και με αυτό τον τρόπο την αντίθεση του στο σχέδιο “ΑΘΗΝΑ” που προβλέπει την συγχώνευση των τμημάτων μας.

Για την Πέμπτη 28/02 αποφασίστηκαν οι εξής δράσεις:

·Στις 10.00 π.μ. θα ξεκινήσει από το φουαγιέ της Φιλοσοφικής Σχολής μαζί με τους φοιτητές και τις φοιτήτριες του Τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Α.Π.Θ πορεία με ταυτόχρονη αφισοκόλληση και μοίρασμα κειμένου για το σχέδιο “ΑΘΗΝΑ” μέσα στους χώρους της πανεπιστημιούπολης, ώστε να ενημερωθεί η φοιτητική κοινότητα για το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα τμήματα Ξένων Γλωσσών και Φιλολογιών

· Να τους καλέσουμε να κατέβουν μαζί μας στην Πορεία που θα γίνει μαζί με τους φοιτητές των Τ.Ε.Ι. την Πέμπτη 28/2 με αφετηρία την Καμάρα, ώρα 18.00. Μετά από αυτό θα συγκροτηθούν ομάδες φοιτητών που θα μοιράσουν το κείμενο σε κεντρικά σημεία της πόλης, ώστε να ενημερώσουμε τον κόσμο της Θεσσαλονίκης, να τον καλέσουμε να σταθεί δίπλα μας στον αγώνα μας.

Πληροφορίες: www.deutsch.gr

Πανελλήνιες 2024: Θέματα και απαντήσεις πανελλαδικών - Εκτιμήσεις Βάσεων 2024 - Δείτε εδώ όλα τα ΝΕΑ