Πίνακας Ωρολογίων Προγραμμάτων και Αναθέσεων (έκδοση 2.1)

Πίνακας Ωρολογίων Προγραμμάτων και Αναθέσεων (έκδοση 2.1)

Ακολουθεί η έκδοση 2.1 (ενημέρωση 21/08/2015) του Πίνακα.

Παρατηρήσεις:

1) Έχω αφήσει προς το παρόν απέξω τα σχολεία ειδικού σκοπού (δηλ τα Μουσικά, τα Ειδικά-ΕΕΕΕΚ, τα Εκκλησιαστικά, τα Καλλιτεχνικά), τα οποία μπορεί να εντάξω στην έκδοση 3.0 .

2) Οι αναθέσεις της ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ και της ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ στη Β’ τάξη των Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων του Τομέα Υγείας-Πρόνοιας της Ομάδας Υγείας-Πρόνοιας & Αισθητικής-Κομμωτικής δεν έχουν ανακοινωθεί. Ναι μεν βγήκαν το Ωρολόγιο Πρόγραμμα και οι Αναθέσεις των μαθημάτων του πρωινού ΕΠΑΛ αλλά στο Εσπερινό ΕΠΑΛ βγήκε μόνο το Ωρολόγιο Πρόγραμμα χωρίς τις αναθέσεις. Προφανώς, είναι ίδιες οι αναθέσεις για τα ίδια μαθήματα αλλά αυτά τα 2 συγκεκριμένα μαθήματα ΔΕΝ υπάρχουν στο πρωινό ή μπορεί να υπάρχουν με άλλο όνομα, που εγώ δεν μπορώ να καταλάβω. Έβαλα τις παλιές αναθέσεις (πριν καταργηθούν δηλαδή) και τα σήμανα με κίτρινο.

3) Γιατί το Υπουργείο δεν λειτουργεί τον ΤΟΜΕΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ στα ΕΠΑΛ και τις ειδικότητες «Τεχνικός Αλιείας και Υδατοκαλλιεργειών και «Τεχνικός Δασοπονίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος» του τομέα Γεωπονίας;;; Αυτά όλες τις έχω σημάνει με κόκκινο φόντο.

4) Στις ΑΡΧΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, που είναι Επιλογής στη Γ’ ΓΕΛ, δεν είναι σίγουρη η Β’ Ανάθεση στις Εγκυκλίους. Στο Εσπερινό ΓΕΛ όμως είναι, οπότε έβαλα αυτήν και στο πρωινό. Το έχω σημειώσει με κίτρινο.

5) Στο ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ και στο ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΧΕΔΙΟ, που είναι Επιλογής στη Γ΄ ΓΕΛ, δεν έχουν διευκρινιστεί οι αναθέσεις. Τα έχω σημειώσει με κίτρινο.

6) Σε Κόκκινο φόντο και οι μη διδασκόμενες ΒΙΩΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ στο Γυμνάσιο.

7) Για τους ΤΕ ισχύουν τα γνωστά (μόνο εργαστηριακά κτλ).

8) Η υπογράμμιση, όπου υπάρχει, είναι για τεχνικούς λόγους.

9) Ξέρει κανείς γιατί δεν τα κάνει αυτά το Υπουργείο κι αναγκαζόμαστε να τα κάνουμε εμείς;;; Γιατί δηλαδή υπάρχει η συγκεκριμένη πολιτική επιλογή της πολυνομίας, των δεκάδων διευκρινιστικών εγκυκλίων που πολλές φορές είναι αντικρουόμενες μεταξύ τους;;;

Ευχαριστώ τους συναδέλφους για τις διορθώσεις-επισημάνσεις. Ευπρόσδεκτες οποιεσδήποτε άλλες.

Συναδελφικά,

Πάνος Ντούλας, Αιρετός ΠΥΣΔΕ Κορινθίας, Αναπληρωματικός αιρετός ΑΠΥΣΔΕ Πελοποννήσου, Αχαρνές, 21/08/2015

googlenewsΑκολουθείστε το iPaidia στο Google News

Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr

Η Παιδεία στο Viber ΕΔΩ !

#News Tag: