Τι λένε οι γονείς – Νέα στοιχεία έρχονται συνεχώς στο φως για τον 30χρονο αναπληρωτή γυμναστή Δημοτικού στον Ασπρόπυργο, ο οποίος συνελήφθη μετά τις καταγγελίες γονέων ότι παρενοχλούσε μαθητές.

Τονίζεται ότι, διατάχθηκε εναντίον του ΕΔΕ ενώ παύθηκε από τα καθήκοντά του. Ο κατηγορούμενος κρατούμενος αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα, Τρίτη, ενώπιον εισαγγελέα και ανακριτή με την κατηγορία της παρενόχλησης ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο 30χρονος γυμναστής προσκόμισε γνωμάτευση με την οποία δηλώνει ότι έχει αναπηρία.
Ασπρόπυργος: «Γαργαλούσε τα παιδιά στην κοιλιά»

Την ίδια στιγμή, πολλές είναι οι καταγγελίες γονέων ότι ο εν λόγω γυμναστής φέρεται να παρενοχλούσε τα παιδιά τους. Το Newsbomb και ο Χάρης Γκίκας βρέθηκαν στον Ασπρόπυργο και συνομίλησαν με γονείς, οι οποίοι αποκάλυψαν πως ο 30χρονος συχνά φέρεται να άγγιζε τα παιδιά, γαργαλώντας τα, ενώ φέρεται να προτιμούσε να μην τους κάνει γυμναστική αλλά να τα βάζει στην τάξη!

«Γαργαλούσε τα παιδιά στην κοιλιακή χώρα και στις μασχάλες. Όλα τα παιδιά έλεγαν τα ίδια πράγματα. Οι γονείς κατήγγειλαν πως τα γαργαλούσε, πως έχει πει σε παιδί να κάτσει στα πόδια του. Κρατούσε τα παιδιά μέσα στην τάξη και τα γαργάλαγε αντί να τα βάλει στο προαύλιο να κάνουν γυμναστική. Το δικό μου παιδί το γαργάλησε στην κοιλιά, του είπε να σταματήσει και δεν σταματούσε. Ο διευθυντής ενημερώθηκε και του έκανε συστάσεις και καλέσαμε την αστυνομία», ανέφερε η μητέρα ενός μαθητή της τετάρτης δημοτικού.

Από την μεριά του, ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, δήλωσε: «Τα μάθαμε την Κυριακή στη Γενική Συνέλευση, πως ο συγκεκριμένος γαργάλαγε τα παιδιά και δεν τα άφηνε να βγουν έξω. Υπάρχουν καταγγελίες πως δεν έβγαζε τα παιδιά έξω, τα κρατούσε στην τάξη και ζωγράφιζαν και παίζανε. Εκ των υστέρων μάθαμε για όλα αυτά. Ήρθαμε στο σχολείο να μάθουμε τι έχει γίνει, ο ίδιος αρνήθηκε πως δεν έχει συμβεί κάτι περίεργο».