Παράσταση διαμαρτυρίας για τους απλήρωτους βαθμολογητές ΚΠΓ (19/6)

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔18/06/2014 - 16:51 | Author: Newsroom Ipaidia

ΠΑΜΕ εκπαιδευτικών: Για τους απλήρωτους βαθμολογητές του ΚΠγ- Παράσταση διαμαρτυρίας 19/6 στο υπ. Παιδειας

ΝΑ ΚΑΤΑΒΛΗΘΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΤΩΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΤΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ

ΌΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 19/6 ΣΙΣ 13:00
ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι

Οι καθηγητές των ξενόγλωσσων ειδικοτήτων που πήραν μέρος στη προφορική εξέταση των μαθητών και τη βαθμολόγηση των γραπτών του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας (ΚΠΓ) παραμένουν απλήρωτοι από το Νοέμβριο του 2012.

Συγκεκριμένα, τουλάχιστον εκατό (100) συνάδελφοι δεν έχουν λάβει τα δεδουλευμένα για την εργασία τους στις εξεταστικές του Νοεμβρίου του 2012 και του Μαΐου 2013.

Καταγγέλλουμε το γεγονός αυτό και απαιτούμε
την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων.

Οι συνάδελφοι βαθμολογητές έχουν ήδη αποφασίσει να προχωρήσουν σε αποχή από τη βαθμολόγηση της τρέχουσας εξεταστικής περιόδου (Μάιος 2014), προκειμένου να εκφράσουν την αγανάκτησή τους και τη διαμαρτυρία τους για τη μη καταβολή των δεδουλευμένων τους.

Το Υπουργείο Οικονομικών επικαλείται γραφειοκρατικού τύπου λάθη για την εξεταστική του Νοεμβρίου του 2012 και αρνείται να προχωρήσει την ενταλματοποίηση των πληρωμών, ενώ δεν έχει αποφανθεί τι θα γίνει για το Μάιο του 2013.

Το Υπουργείο Παιδείας, οφείλει να λύσει άμεσα το ζήτημα κι όχι να πιέζει τους απλήρωτες βαθμολογητές να πάρουν μέρος και στην τρέχουσα εξεταστική περίοδο (Μάιος 2014), δηλαδή να τους πιέζει να σταματήσουν τη διαμαρτυρία τους.

Απαιτούμε να καταβληθούν άμεσα τα δεδουλευμένα!

Να σταματήσουν οι πιέσεις προς τους βαθμολογητές!

Αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ θα πραγματοποιήσει παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Παιδείας την Πέμπτη 19/6 13:00 για το ζήτημα αυτό.
Καλούμε όλους τους βαθμολογητές, τα σωματεία (ΕΛΜΕ, Σύλλογοι, σωματεία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών) να πάρουν μέρος.

Loading...
  • europalso

    ideascentral