: Η κ. Μακρή μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 είπε πως το υπουργείο Παιδείας προς το παρόν τουλάχιστον δεν σκέφτεται να λόγω κορονοϊού.

Για την εξέλιξη της πανδημίας στο σχολικό περιβάλλον η υφυπουργός είπε πως είναι απειροελάχιστα τα τμήματα των που κλείνουν λόγω κρουσμάτων κορονoϊού.

Σημείωσε επίσης ότι το Υπουργείο είναι σε επαφή με τα υπόλοιπα αρμόδια Υπουργεία έτσι ώστε να γίνουν και . Στη συνέχεια, η κ. Μακρή «απολογήθηκε» για το γεγονός ότι δεν έχει αναλάβει ακόμα τα καθήκοντά της η , τονίζοντας ότι «χρειάζεται ειδική εκπαίδευση και ειδικό τρόπο αντιμετώπισης τυχόν παραβατικών συμπεριφορών».

Μιλώντας για την τακτική που ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ τη χαρακτήρισε ως δυσάρεστη και δεν έχει σχέση με την ποιότητα της δημοκρατίας που προωθεί η κυβέρνηση, ενώ για το ζήτημα του εξοπλισμού των Ενόπλων Δυνάμεων είπε πως ήταν συνειδητή επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ να ψηφίσει παρών.

Για την ακρίβεια είπε ότι φέρνει φτώχεια και γκρίνια, ωστόσο πρόσθεσε πως θα γίνουν πράξη τα μέτρα στήριξης που εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός.