Νίκη Κεραμέως – σχολεία: Τα τρία σημαντικά εργαλεία για το άνοιγμά τους

Νίκη Κεραμέως – σχολεία: Τα τρία σημαντικά εργαλεία για το άνοιγμά τους

: Συνάντηση είχε  η υπουργός παιδείας, Νίκη Κεραμέως με εκπροσώπους της ΔΟΕ και της ΟΛΜΕ και αναφέρθηκε στα τρία σημαντικά εργαλεία που θα βοηθήσουν στο να ανοίξουν τα σχολεία.

Τι συζήτησε με ΔΟΕ και ΟΛΜΕ

Όπως αναφέρει η  ενημέρωση του , η υπουργός και η υφυπουργός είχαν συνάντηση με εκπροσώπους της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος και της Ομοσπονδίας Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης.

Συναντήσεις ενόψει της επαναλειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων είχαν η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, , η Υφυπουργός, και ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, Αλέξανδρος Κόπτσης, με εκπροσώπους της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΔΟΕ) και της Ομοσπονδίας Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ).

Η Υπουργός υπογράμμισε τη σημασία των εμβολιασμών των εκπαιδευτικών που προχωρούν με γοργούς ρυθμούς (μόνο από την αξιοποίηση αδιάθετων δόσεων έχουν ήδη πραγματοποιηθεί πάνω από 21.000 εμβολιασμοί – και ευχαρίστησε θερμά τους εκπαιδευτικούς για την αμεσότητα στην ανταπόκριση και τη συνεργασία), των καθώς και τη μείωση του δείκτη θετικότητας, αποτελώντας συνδυαστικά σημαντικά εργαλεία για το άνοιγμα των σχολείων.

Οι συζητήσεις διεξήχθησαν σε πολύ καλό κλίμα.

Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας: Νέες αμοιβές απασχολουμένων στις εξετάσεις

Κεραμέως: Τι οδήγησε στο άνοιγμα σχολείων – Τι είπε για Πανελλήνιες 2021, voucher 200 ευρώ

Σχολεία: Οι λεπτομέρειες για το άνοιγμα Δημοτικών και Γυμνασίων – Τι θα ισχύσει με τις Πανελλήνιες 2021

 

googlenewsΑκολουθείστε το iPaidia στο Google News

Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr

Η Παιδεία στο Viber ΕΔΩ !