Όπως γίνεται γνωστό, όλα τα ενδεχόμενα για το τι πραγματικά συνέβη στο Δημοτικό σχολείο του Ηρακλείου εξετάζουν οι αξιωματικοί του Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, για να λύσουν το μυστήριο με την.

Πιο αναλυτικά, η μικρή υποστήριξε πως τρία παιδιά απο την Δ’ Δημοτικού την έσυραν στις τουαλέτες του σχολείου, όπου την έδεσαν και τη φίμωσαν με χαρτοταινία.

Όμως στους profilers του Ανηλικων έκανε εντύπωση το γεγονός οτι κανένας δεν αντελήφθη το παραμικρό και αργά το μεσημέρι, όταν η μητέρα της πήγε να την πάρει απο το σχολείο, το κοριτσάκι τής περιέγραψε πως – κατά τη γνώμη της – είχαν συμβεί τα φρικτά αυτά γεγονότα.

Παράλληλα, δεν βρέθηκαν οι χαρτοταινίες με τις οποίες υποστήριξε οτι την έδεσαν και όταν οι αστυνομικοί την ρώτησαν που είναι, είπε οτι λύθηκε μόνη της και τις πέταξε.

Όμως παρά την έρευνα των αρχών, στον κάδο που τους υπέδειξε, τα πειστήρια δεν βρέθηκαν πουθενά. Το παιδί μέχρι αργά χθες το βράδυ που εξεταζόταν απο τους ψυχολόγους στο ειδικό δωμάτιο με τον αριθμό 8 του 8ου ορόφου της ΓΑΔΑ, έπεσε σε πολλές ασάφειες και αντιφάσεις. Κάτι που υποχρεώνει τους έμπειρους αξιωματικούς να ψάξουν ολα τα ενδεχόμενα για την περίεργη αυτή υπόθεση.