Μελίκη: Εκδηλώσεις φιλοξενίας για την αποστολή των πέντε χωρών προγράμματος ERASMUS PLUS.

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔28/03/2017 - 13:23 | Author: Newsroom Ipaidia

Στην αίθουσα δεξιώσεων της ΔΚ Μελίκης πραγματοποιήθηκαν σήμερα Δευτέρα 27 Μαρτίου, εκδηλώσεις και επιμορφωτική ενημέρωση για τα ήθη και τις παραδόσεις του τόπου μας, στην αποστολή των πέντε επισκεπτών χωρών του ευρωπαϊκού προγράμματος ERASMUS PLUS, που βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στη χώρα μας.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Σιμόπουλος

Εκπαιδευτικοί και μαθητές προερχόμενοι από Ισπανία, Πορτογαλία, Πολωνία, Τσεχία και Κροατία καλωσορίστηκαν αρχικά από τους Μελικώτες εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, τους Αντιδημάρχους κκ. Νίκο Σαρακατσιάνο και Ισαάκ Χαλκίδη και τον Πρόεδρο της ΤΚ Μελίκης κ. Αλέξανδρο Ακριτίδη. Παρόντες ήταν επίσης η Διευθύντρια της Β/θμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας κα Αναστασία Μαυρίδου, καθώς και ο Διευθυντής του ΓΕΛ Μελίκης, κ. Στέφανος Κουφόπουλος.

Ακολούθησε ενημερωτική προβολή βίντεο με γεωγραφικά, πολιτισμικά, ιστορικά στοιχεία και πληροφορίες του τόπου μας, για τα φιλοξενούμενα μέλη της αποστολής. Στη συνέχεια αποδόθηκαν αναμνηστικά, ενώ τη σκυτάλη ανέλαβε μουσικοχορευτικό ψυχαγωγικό πρόγραμμα από το Λαογραφικό Όμιλο Μελίκης και Περιχώρων, καθώς και από τους μαθητές του ΓΕΛ Μελίκης.

Τέλος, να ευχαριστήσουμε θερμά την εκπαιδευτικό κα Νίνα Σιριστατίδου, για τη φιλότιμη βοήθειά της στη μετάφραση της συνέντευξης.

emvolos.gr

Loading...


  • europalso   ideascentral