Διαστάσεις παίρνει ο ξυλοδαρμός μαθητή από δύο μεγαλύτερους μαθητές που κατήγγειλε μέσω Facebook ο πατέρας του. Ήδη έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση, για να αποδοθούν ευθύνες, ενώ η αναπληρώτρια διευθύντρια πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Καβάλας τόνισε πως κατά τη διάρκεια του διαλείμματος που έγινε ο υπήρχαν στην αυλή τέσσερις καθηγητές.

«Οι διαπληκτισμοί και η συνδέονται με την παιδική ηλικία και η επιθετικότητα έχει διάφορες μορφές» δήλωσε η αναπληρώτρια διευθύντρια πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Καβάλας, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα.

ΕΝΟΡΚΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ ΜΑΘΗΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ

Μόνο μέσω Facebook μπορούσε να γίνει γνωστή η καταγγελία, είπε ο πατέρας

Νωρίτερα, ο πατέρας του παιδιού ανέφερε το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα Καβάλας ενώ επί αυτού επιλήφθηκε και η εισαγγελέας Ανηλίκων του Πρωτοδικείου Καβάλας. Ο κ. Αντωνιάδης ισχυρίστηκε ότι το χθεσινό περιστατικό δεν ήταν το πρώτο, περιγράφοντας κι άλλα παρόμοια. Επιπλέον, αντέδρασε, λέγοντας ότι κάποιοι προσπαθούν να επιρρίψουν ευθύνες στον ίδιο και στο παιδί του.

Για το γεγονός ότι κατήγγειλε το χθεσινό περιστατικό μέσω του Facebook, υποστήριξε ότι άλλος τρόπος δεν υπήρχε, αφού προηγούμενες καταγγελίες του δεν είχαν τύχη.