Ένα σημαντικό έργο για τη συντήρηση και την αναβάθμιση των ξεκινά στον Δήμο Κηφισιάς. Το έργο με τίτλο «Επισκευές – Συντηρήσεις σχολικών κτιρίων 2019 και Συντηρήσεις σχολικών κτιρίων 2020» εγκρίθηκε και εντάχθηκε στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» κι έτσι η δημοτική Αρχή θα προχωρήσει σε μια σειρά απαραίτητων εργασιών που αφορούν στις κτιριακές υποδομές.

Ενδεικτικά θα πραγματοποιηθούν επιδιορθώσεις δαπέδων, επισκευές, μονώσεις οροφών, εσωτερικοί και εξωτερικοί ελαιοχρωματισμοί, αντικατάσταση ειδών υγιεινής, αντικατάσταση κουφωμάτων, έλεγχος ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, επισκευές κτιριακού κελύφους κ.ά.

«Η ένταξη σχολείων του Δήμου Κηφισιάς στο πρόγραμμα ”Αντώνης Τρίτσης” ύψους 757.916,64 ευρώ, μας δίνει τη δυνατότητα βελτίωσης της καθημερινότητας των παιδιών που φοιτούν σε σχολεία της πόλης μας. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε για την αξιοποίηση κάθε διαθέσιμου χρηματοδοτικού εργαλείου και πόρου, με στόχο την υλοποίηση έργων και παρεμβάσεων που έχει ανάγκη ο Δήμος μας», τόνισε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος και προσέθεσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους υπαλλήλους, τα στελέχη του Τμήματος Σχεδιασμού Χρηματοδοτούμενων Προγραμμάτων και της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, καθώς και τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο Τεχνικών Υπηρεσιών Αλέξιο Μακρή, που εργάζονται συστηματικά και με πρόγραμμα για να πετύχουμε ακόμα πιο υψηλούς στόχους».