ΚΥΣΠΕ – Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση για τις άδειες ιδιωτικών εκπαιδευτικών

ΚΥΣΠΕ – Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση για τις άδειες ιδιωτικών εκπαιδευτικών

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΣΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ-ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Ολοκληρώθηκε … η συνεδρίαση του ΚΥΣΠΕ, παρουσία των αιρετών εκπροσώπων της ΟΙΕΛΕ Μ. Κουρουτού και Γ. Χριστόπουλου, για την εξέταση των αιτήσεων χορήγησης-ανανέωσης εκπαιδευτικών αδειών ιδιωτικών εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Υπενθυμίζουμε ότι φέτος ο αριθμός των εκπαιδευτικών αδειών που θα χορηγηθούν-ανανεωθούν σε πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση δεν μπορεί να ξεπεράσει τις 47.

Όλες οι αιτήσεις ανανέωσης εγκρίθηκαν, καθώς οι φάκελοι ήταν πλήρεις. Από τις αιτήσεις χορήγησης νέων αδειών, τέθηκαν σε εκκρεμότητα 7 για διάφορους λόγους και η εξέτασή τους θα γίνει σε νέο συμβούλιο. Οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να πληροφορηθούν για την αίτησή τους καλούνται να επικοινωνήσουν αύριο το πρωί με την Ομοσπονδία.

Επισημαίνουμε, τέλος, ότι η απόφαση του ΚΥΣΠΕ (ή του ΚΥΣΔΕ που θα συνεδριάσει αύριο για τις εκπαιδευτικές άδειες των συναδέλφων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης) έχει εισηγητικό χαρακτήρα και θα πρέπει να εγκριθεί και να υπογραφεί από την Υπουργό Παιδείας.

googlenewsΑκολουθείστε το iPaidia στο Google News

Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr

Η Παιδεία στο Viber ΕΔΩ !