ΚΑΤΗΓΟΡΩ

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔21/08/2013 - 18:22 | Author: Newsroom Ipaidia

ΚΑΤΗΓΟΡΩ

Η ανοχή τελείωσε εδώ και μέρες γράφω παντού ότι για τον Τομέα Υγείας-Πρόνοιας καθώς και για όλες τις ειδικότητες, που «κάποιοι» έντεχνα εισηγήθηκαν να εκπαραθυρωθούν από το Νέο Τεχνολογικό Λύκειο , δεν μιλά κανείς εκτός και αν πιστεύουν ότι καλώς έπραξαν.

ΦΤΑΝΕΙ

ΚΑΤΗΓΟΡΩ όλους τους Επιστημονικούς Συλλόγους και Ενώσεις των «σωσμένων» Ειδικοτήτων αλλά και των λεγόμενων Γενικών μαθημάτων, ότι δεν έβγαλαν μια ανακοίνωση συμπαράστασης παρά μόνο για το πόσο απαραίτητα είναι τα μαθήματα τους και πόσες ώρες πρέπει να γίνονται.

ΚΑΤΗΓΟΡΩ το Υπουργείο Παιδείας ότι αναίτια και χωρίς αξιολόγηση προχώρησε σε οριζόντιες καταργήσεις Τομέων και ειδικοτήτων.

ΚΑΤΗΓΟΡΩ όλους αυτούς που χρόνια τώρα προσπαθούσαν να βγάλουν την ειδικότητα των Βοηθών Νοσηλευτών από την Δευτεροβάθμια Τεχνολογική Εκπαίδευση όπως το καλοκαίρι του 2006 όπου την έβγαλαν από τα ΕΠΑΛ γιατί δεν είχε θέση στην εκπαίδευση αλλά στην κατάρτιση. Τότε δεν τα κατάφεραν αλλά μας είχαν υποσχεθεί ότι θα επανέλθουν και το έκαναν.

ΚΑΤΗΓΟΡΩ ότι υπάρχει σχέδιο εξόντωσης της ειδικότητας Βοηθών Νοσηλευτών αλλά και του Τομέα Υγείας Πρόνοιας γενικότερα με αποκορύφωμα την ολική κατάργηση του από την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

ΚΑΤΗΓΟΡΩ ότι αυτό το σχέδιο είναι τόσο καλά μελετημένο που προβλέπει την απουσία οτιδήποτε θυμίζει Υγεία και Πρόνοια ακόμα και από την Ειδική Αγωγή

ΚΑΤΗΓΟΡΩ ότι στην προσπάθεια αυτή επιστρατεύουν ακόμα και συνταξιούχους όπως ο κ. ΘΡ. ΔΑΡΔΑΜΑΝΕΛΗΣ Αντιπροέδρου 16ου Συν. ΟΛΜΕ που εξουσιοδοτημένος από ποιόν άραγε; Μιλά εξ΄ ονόματος των εξαιρεθέντων συναδέλφων ότι κακώς τοποθετήθηκαν ως διοικητικοί και να πάνε στο Υπουργείο Υγείας, στις θέσεις τους δε να πάνε άλλοι ΠΕ01, ΠΕ05, ΠΕ07, ΠΕ09, ΠΕ11,και ΠΕ19-20

Συνάδελφε τι έγινε ούτε ως διοικητικούς δεν μας θέλεις;

Αν εκφράζεις απόψεις δικές σου έχει καλώς .

Αν εκφράζεις απόψεις τις ΟΛΜΕ τότε επιβεβαιώνεις τις φήμες που λένε ότι «κάποιοι» δεν μας θέλουν στο Παιδείας.

Αν εκφράζεις απόψεις συναδέλφων που θέλουν να πάνε στο Υγείας τότε να κάνουν ατομικές αιτήσεις μετάταξης και να μην δείχνουν τον δρόμο της απομάκρυνσης από το Παιδείας όλων των συναδέλφων του Τομέα Υγείας που εξαιρέθηκαν.

Αν υποστούν την οποιαδήποτε εκ νέου μετακίνηση από τις διοικητικές θέσεις που τοποθετήθηκαν χωρίς να το ζητήσουν, θα θεωρηθεί ηθικός αυτουργός και θα υποστεί τις μηνύσεις που θα του γίνουν από τους συναδέλφους και δη τους Νοσηλευτές που εκπροσωπώ ως μέλος του ΠΣΕΝΔΕΠΕ.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ

Μπρεχτ

«Όταν ήρθαν να πάρουν τους Εβραίους, δεν διαμαρτυρήθηκα, γιατί δεν ήμουν Εβραίος. Όταν ήρθαν για τους κομμουνιστές δεν φώναξα, γιατί δεν ήμουν κομμουνιστής. Όταν κατεδίωξαν τους τσιγγάνους, ούτε τότε φώναξα, γιατί δεν ήμουν τσιγγάνος. Όταν έκλεισαν το στόμα των Ρωμαιοκαθολικών που αντιτάσσονταν στο φασισμό, δεν έκανα τίποτα γιατί δεν ήμουν καθολικός. Μετά ήρθαν να συλλάβουν εμένα, αλλά δεν υπήρχε πια κανείς να αντισταθεί μαζί μου».

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΟΛΟΙ – ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ

ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΣΕ ΜΑΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΥΓΕΙΑΣ-ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΚΠΑΡΑΘΥΡΩΜΕΝΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΣΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΣ

ΦΑΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ «καθηγητής ΠΕ18.10» και ας μην αρέσει σε κάποιους.

Loading...


  • europalso

    ideascentral