Σοκ προκαλεί το γεγονός από τα περιστατικά που καταγγέλλουν γονείς, σε σχολείο Βορείων Προαστίων ζητώντας άμεση παρέμβαση τόσο της διεύθυνσης αλλά και της πολιτείας.

Χαρακτηριστικά, πατέρας μαθήτριας κατήγγειλε πως το παιδί του πέφτει καθημερινά θύμα .

Μάλιστα, έδειξε και σχετικό βίντεο, όπου μια παρέα πέντε κοριτσιών εκφοβίζει άλλους μαθητές με τη βοήθεια μεγαλύτερων αγοριών του σχολείου, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star.

«Της την έπεσαν από πίσω και μία από αυτές τις κοπελιές άρχισε να φωνάζει δυνατά μέσα στο αυτί της. Πρακτικά την ξεκούφαναν» δήλωσε ο πατέρας.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι πήγε στη διευθύντρια για να εκφράσει τα παράπονά του και ζήτησε εγγυήσεις για την ασφάλεια της κόρης του, ωστόσο, η απάντηση που έλαβε μόνο ικανοποιητική δεν ήταν, καθώς δεν δόθηκε καμία απάντηση.

Από την πλευρά της και μία μητέρα κατήγγειλε επίσης την παρέα των πέντε κοριτσιών.

Η παρέα αυτή απειλεί τα παιδιά: «Τους ζητάνε χρήματα, τους λένε να πάνε πίσω στη γωνία του σχολείου να τα δείρουν. Υπάρχουν κορίτσια με υποστηρικτές μεγαλύτερα αγόρια».

Μία άλλη μητέρα, η οποία πήρε την κόρη της από το συγκεκριμένο σχολείο, έδωσε στη δημοσιότητα ένα από τα μηνύματα που έλαβε το παιδί της. Ο διάλογος που είχε με τους θύτες:

– Κοπέλα μου, ξέρεις ποια είμαι; Ένα μπουκέτο σε έχω αγάπη μου.

– Κάτσε καλά ρε.

– Κοίτα να κάτσεις εσύ καλά για να μην σε πιάσω στα χαστούκια και άσε με εμένα.

Οι γονείς ζητάνε να διεξαχθεί έρευνα, προκειμένου να απομακρυνθούν τα συγκεκριμένα παιδιά από το σχολείο και να σταματήσουν τα φαινόμενα bullying.