: Δείτε τα μηνύματα αποστέλλουν Διευθύνσεις Εκπαίδευσης προς Διευθυντές σχολείων για την αναστολή λειτουργίας των σχολείων εξαιτίας  

Συγκεκριμένα, οι Διευθύνσεις επικαλούνται οδηγία του Γενικού Γραμματέα του ΥΠΑΙΘ και ζητούν από τους Διευθυντές των σχολείων να ενημερώσουν τους εκπαιδευτικούς να δοκιμάσουν τη χρήση της ηλεκτρονικής αίθουσας webex που διαθέτουν την προηγούμενη ημέρα από την εφαρμογή στην τάξη, δηλαδή σήμερα.

Ακολουθεί το μήνυμα:

Σύμφωνα με οδηγία του Γενικού Γραμματέα σχετικά με την ενδεχόμενη αναστολή λειτουργίας των σχολείων σε περιοχές λόγω κακοκαιρίας, παρακαλούμε να ζητήσετε από τους εκπαιδευτικούς σήμερα να δοκιμάσουν τη χρήση της ηλεκτρονικής αίθουσας webex που διαθέτουν, νωρίτερα (προτιμότερο την προηγούμενη ημέρα, δηλαδή αύριο) από την εφαρμογή στην τάξη.

Αυτό είναι καλό να γίνει, ειδικά για περιπτώσεις εκπαιδευτικών που έχουν πολλούς μήνες να χρησιμοποιήσουν το webex και έχουν την παλαιά έκδοσή του λογισμικού. Οπότε μια δοκιμή την προηγούμενη ημέρα θα τους δώσει τη δυνατότητα να λάβουν τη νέα έκδοση του webex client.

Σας παρακαλούμε να γίνει άμεσα και να σταλεί σε όλους τους εκπαιδευτικούς για να είναι έτοιμοι. Για κάθε οδηγία /υποστήριξη οι εκπαιδευτικοί μπορούν να απευθύνονται στη σελίδα:

Πανελλήνιες 2024: Θέματα και απαντήσεις πανελλαδικών - Εκτιμήσεις Βάσεων 2024 - Δείτε εδώ όλα τα ΝΕΑ