Το Πρόγραμμα Διδακτικής Ξένων Γλωσσών (ΠΔΞΓ) απευθύνεται αποκλειστικά σε πτυχιούχους του Τμήματος Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης και Διερμηνείας (ΤΞΓΜΔ) του

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται η έναρξη του Προγράμματος Διδακτικής Ξένων Γλωσσών (ΠΔΞΓ) για χορήγηση Πιστοποιητικού Διδακτικής Επάρκειας στους αποφοίτους του Τμήματος Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης και Διερμηνείας (ΤΞΓΜΔ) του Ιονίου Πανεπιστημίου (ΦΕΚ ΄Β 3155/19-07-2021) και η υποβολή αιτήσεων για τη λήψη απαραίτητου πιστοποιητικού που οδηγεί στην απόκτηση επάρκειας για τη διδασκαλία ξένης γλώσσας σε Κέντρα Ξένων Γλωσσών. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων ορίζεται από τη Δευτέρα, 4 Οκτωβρίου 2021 έως και την Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2021.

Το Πρόγραμμα Διδακτικής Ξένων Γλωσσών (ΠΔΞΓ) απευθύνεται αποκλειστικά σε πτυχιούχους του Τμήματος Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης και Διερμηνείας (ΤΞΓΜΔ) του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Οι ενδιαφερόμενοι και ενδιαφερόμενες θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής σε ειδική online φόρμα.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι και ενδιαφερόμενες μπορούν να απευθύνονται στην  ιστοσελίδα του ΤΞΓΜΔ του Ιονίου Πανεπιστημίου, καθώς και στη Γραμματεία του Τμήματος Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης και Διερμηνείας στα τηλ. 26610 87224 και στo e-mail [email protected].

Πανελλήνιες 2024: Θέματα και απαντήσεις πανελλαδικών - Εκτιμήσεις Βάσεων 2024 - Δείτε εδώ όλα τα ΝΕΑ