array(31) {
  ["_edit_lock"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(12) "1657193141:8"
  }
  ["_edit_last"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(1) "8"
  }
  ["_thumbnail_id"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(6) "482675"
  }
  ["onesignal_meta_box_present"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(1) "1"
  }
  ["onesignal_send_notification"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(0) ""
  }
  ["onesignal_modify_title_and_content"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(0) ""
  }
  ["onesignal_notification_custom_heading"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    NULL
  }
  ["onesignal_notification_custom_content"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    NULL
  }
  ["hefo_before"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(1) "0"
  }
  ["hefo_after"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(1) "0"
  }
  ["_yoast_wpseo_newssitemap-exclude"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(3) "off"
  }
  ["_yoast_wpseo_newssitemap-genre"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(6) "a:0:{}"
  }
  ["_yoast_wpseo_content_score"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(2) "30"
  }
  ["_yoast_wpseo_estimated-reading-time-minutes"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(0) ""
  }
  ["author_name_apopsis"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(0) ""
  }
  ["_author_name_apopsis"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(19) "field_602e5ea1ff50d"
  }
  ["protinomeno_arthro"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(0) ""
  }
  ["_protinomeno_arthro"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(19) "field_6020eb6461762"
  }
  ["add_post_in_slide"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(0) ""
  }
  ["_add_post_in_slide"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(19) "field_6020f9ae65c37"
  }
  ["add_post_in_roi"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(0) ""
  }
  ["_add_post_in_roi"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(19) "field_60210261bb8b7"
  }
  ["add_post_diada_next"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(0) ""
  }
  ["_add_post_diada_next"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(19) "field_60212afa891da"
  }
  ["add_post_diada"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(0) ""
  }
  ["_add_post_diada"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(19) "field_60211cd0e950e"
  }
  ["followipaidia"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(681) "

Ακολουθείστε το iPaidia στο Google News

Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr

Η Παιδεία στο Viber ΕΔΩ !

" } ["_followipaidia"]=> array(1) { [0]=> string(19) "field_600159e389967" } ["timeless"]=> array(1) { [0]=> string(1) "0" } ["_timeless"]=> array(1) { [0]=> string(19) "field_6049d47b0fb99" } ["_yoast_wpseo_primary_category"]=> array(1) { [0]=> string(2) "60" } }

Μπορεί το σχολικό έτος να τελείωσε, μπορεί τα σχολεία να έκλεισαν για καλοκαιρινές διακοπές , όμως τα προβλήματα είναι ακόμη εδώ, αναφέρει το Ενιαίο Ψηφοδέλτιο γονεών.

Προβλήματα που εμφανίζονται με μαθηματική ακρίβεια , σε κάθε έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Οι δύσκολες χρονιές που πέρασαν, ανέδειξαν την σημασία των , αλλά και την ουσιαστική παρέμβαση που έχουν στην καθημερινότητα των σχολείων και των μαθητών μας.

Ταυτόχρονα ανέδειξαν όμως και μια σειρά από προβλήματα.

·        Την έναρξη τους, στην καλύτερη των περιπτώσεων, 2 μήνες μετά την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

·        Το ημίμετρο της επιλογής των  σχολείων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα και όχι την καθολικότητα του μέτρου στα Δημοτικά που το μέτρο έχει δοκιμασθεί και έχει θετικό αποτύπωμα.

·        Την πραγματοποίηση του προγράμματος μόνο σε Δημοτικά σχολεία, αφήνοντας εκτός όλες τις υπόλοιπες βαθμίδες.

Από την άλλη, η κρίση και οι ανατιμήσεις στις τιμές ενέργειας και στα βασικά προϊόντα διαβίωσης , λόγω του πολέμου, οδηγούν, πολλές οικογένειες σε δυσχερή θέση, σε ανέχεια, σε δυσκολία να καλύψουν ακόμα και τις βασικές τους ανάγκες .

Οι γονείς του Ενιαίου , καλούν τα συναρμόδια Υπουργεία Παιδείας και Θρησκευμάτων και Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων να πάρουν  γενναίες αποφάσεις σχετικά με την πραγματοποίηση του προγράμματος  των Σχολικών Γευμάτων , για το έτος  2022-2023.

Ζητάμε

1.     Την επέκταση του προγράμματος σε όλα τα Δημοτικά σχολεία.

2.     Την επέκταση του προγράμματος στα Νηπιαγωγεία με την πιλοτική εφαρμογή του, σε 500 σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης , κατά τον πρώτο χρόνο λειτουργίας.

3.     Την επέκταση του προγράμματος στα Γυμνάσια με πιλοτική εφαρμογή σε 250 σχολικές μονάδες Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κατά τον πρώτο χρόνο λειτουργίας.

4.     Η έναρξη του προγράμματος σχολικών γευμάτων να γίνεται ταυτόχρονα με την έναρξη της σχολικής χρονιάς, από την πρώτη κιόλας εβδομάδα του σχολικού έτους.