Τι αναφέρουν σε ανακοίνωση που εξέδωσαν οι γονείς του δημοτικού και νηπιαγωγείου της Ανάφης – Όπως αναφέρουν, νιώθουν απογοητευμένοι, απο την παρουσία δυο συγκεκριμένων εκπαιδευτικών για 2η συνεχόμενη χρονιά.

Μάλιστα,σύμφωνα με το cyclades24, και οτι δε θα κάνουν πίσω εφόσον δεν έρθουν άλλοι εκπαιδευτικοί. Επίσης δηλώνουν οτι οι συγκεκριμένοι εκπαιδευτικοί δεν είναι αποδεκτοί στην Ανάφη τόσο από γονείς όσο και μόνιμους κατοίκους.

Παρολα αυτά δεν αναφέρουν τι ακριβώς έχει συνέβη την περσινή χρονιά και δημοσιεύουν μία τόσο καυστική ανακοίνωση, στην οποία δηλώνουν οτι οι δύο εκπαιδευτικοί είναι ανεπιθύμητοι. Αυτό που θα πρέπει να ακουστεί βέβαια και η αντίθετη άποψη, με τους συγκεκριμένους δασκάλους και τι δηλώνουν απο την πλευρά τους.

Σίγουρα είναι ένα σημαντικό πρόβλημα, στο οποίο οι κάτοικοι της Ανάφης δηλώνουν αποφασισμένοι και εξοργισμένοι.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Κατόπιν ενημέρωσης μας που εναγωνίως αναμέναμε η πλειοψηφία των μόνιμων κατοίκων Ανάφης που φοιτούν τα παιδιά τους στο Δημοτικό και Νηπιαγωγείο του νησιού, διαπιστώσαμε ότι εκπαιδευτικοί συγκεκριμένα ο δάσκαλος και η σύζυγος του που υπηρετεί στο Νηπιαγωγείο θα είναι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο σχολείο μας.

Το γεγονός μας έχει δυσαρεστήσει και απογοητεύσει καθώς την περασμένη σχολική χρονιά δημιουργήθηκαν πολλά προβλήματα τα οποία επηρέασαν κι εμάς και τα παιδιά μας με συνέπεια να αρνούνται να πηγαίνουν στο σχολείο.

Η σχολική χρονιά βγήκε με πολύ έντονα αρνητικά συναισθήματα και τρομερή αγανάκτηση. Θα σας παρακαλούσαμε να μεριμνήσετε επ αυτού και οι συγκεκριμένοι εκπαιδευτικοί να ενημερωθούν ότι είναι ανεπιθύμητοι στο νησί μας και από την τοπική κοινωνία καθώς γονείς έχουν έρθει σε σημείο να σκέφτονται το ενδεχόμενο μετακόμισης τους σε άλλο μέρος προκειμένου να αποφευχθούν οι συγκεκριμένοι.

Γνωρίζουμε πως όλη αυτή η δυσάρεστη κατάσταση είναι άβολη για όλους μας αλλά δυστυχώς μας έχουν φέρει σε αυτό το σημείο. Θα θέλαμε να λυθεί μεταξύ μας και να μη καταφύγουμε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Είναι άβολο για όλους μας, αλλά δε μας έχει μείνει άλλη λύση.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τον πολύτιμο χρόνο σας και για την κατανόηση σας.

Οι Γονείς