Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα δείχνουν τα στοιχεία δείχνουν τα στοιχεία – Μετά την οι και οι οικογένειές τους ξεκινούν την κούρσα για εύρεση .

«Είναι δύσκολο να βρούμε ακίνητα. Οι τιμές είναι υψηλές, ιδιαίτερα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Καλαμάτα, Χανιά», δήλωσε στην ΕΡΤ ο Θέμης Μπάκας, πρόεδρος Πανελλαδικού Δικτύου Ε-Real Estates.

Αναφερόμενος στις υψηλές τιμές της φοιτητικής στέγης, με παραδείγματα ο κ. Μπάκας, εξήγησε ότι ένας λόγος για την σημαντική άνοδο των τιμών είναι ότι πολλά ακίνητα που είχαν ανακαινισθεί και ενοικιάζονταν μέσω AirBnB επέστρεψαν στις μακροχρόνιες μισθώσεις και οι ιδιοκτήτες τους έχουν υψηλότερες απαιτήσεις.

Φαρμακερές για γκαρσονιέρες και και δυάρια

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο πρόεδρος Πανελλαδικού Δικτύου Ε-Real Estates είπε ότι για γκαρσονιέρες στην Αττική η τιμή ξεκινά από 260 € και μπορεί να φτάσει και τα 400 €.

Περιζήτητα επίσης είναι και τα δυάρια, τα οποία μπορούν να μοιραστούν δυο , με τις τιμές για ακίνητα 40 – 50 τ.μ. να κυμαίνονται μεταξύ 220 € έως και τα 550 €. Οι ανώτερες τιμές, όπως φαίνονται και στους πίνακες με τα παραδείγματα, αφορούν διαμερίσματα ανακαινισμένα και πλήρως εξοπλισμένα.